Publicitat
Economia · 12 d'Abril de 2013. 10:29h.

"Espanya és una família mal administrada"

Leopoldo Abadía creu que "cal canonitzar en vida Angela Merkel perquè ha posat ordre"

"Espanya és una família mal administrada"

Leopoldo Abadía, en un moment de l'entrevista

L'economista, Leopoldo Abadía, ha manifestat que "Espanya és una família mal administrada" i considera que "cal canonitzar en vida Angela Merkel perquè ha posat ordre en aquest país". "Aquesta senyora, amb la mala cara que fa, mana", ha dit.

"Els bancs han fet moltes bajanades, però moltes, moltes", ha expressat en una entrevista a Los Desayunos de TVE. En aquest sentit, ha apuntat que "la reforma fonamental és la bancària", però ha lamentat que "en aquest moment euro que reben, euro que es guarden per tapar les seves vergonyes".

Abadía ha manifestat que "les que creen ocupació són les empreses, tot el que facin per ajudar és poc". Per això, ha assenyalat que "si aconseguim que flueixi el crèdit barrejarem austeritat i creixement".

L'economista adverteix que "ara vénen unes reformes, i l'any que ve altres" perquè "hem de baixar el dèficit". "No s'ha de fer cas a ningú que et doni una data de quan acabarà això", ha afegit.

Finalment, ha recordat que "hem viscut per sobre de les nostres possibilitats, tu també" i per això cal aplicar política d'austeritat, que encara que "sona malament, austeritat és gastar amb el cap".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#8 Jordi del Poble-sec, bcn, 12/04/2013 - 17:23

Abadia sempre repetint el mantra de que hem viscut per sobre de les nostres possibilitats. Sera ell i tant d'altres que s'han enriquit sense avergonyir-se. Que parli d'austeritat quan més del 25% de la població està per sota de l'index de pobressa és indignant.
Un altre mon és possible. Lluitem!!

#8.1 Terraxa, Terrassa, 12/04/2013 - 22:57

Efectivament, l'Abadia forma part d'una campanya orientada a diluir responsabilitats, Es veritat que molts en tenim una mica, pero no es menys veritat que molts ho estem pagant durament mentre que els maxims responsables no afronten absolutament cap responsabilitat.

#7 Kropotkin, Vic, 12/04/2013 - 16:26

Hay que tener fe en la recuperación económica de España y en su prestigio internacional... Bueno, os dejo, me voy un rato al semáforo de Diagonal a vender clínex...juas, juas...mejor hundidos

#6 Jaume, Barcelona, 12/04/2013 - 16:02

Només com apunt: Leopoldo Abadía no és economista. De carrera és enginyer i com a professional ha estat assessor d'empreses. Però res d'economia. Avui dia Abadía viu de divulgar economia però això no el fa economista. Com en Punset divulga ciència, però no és científic de cap camp...

#5 Ramon de les olives, Barcelona, 12/04/2013 - 13:13

I Catalunya sembla el cunyat que tot ho embolica... jejeje!

#4 Jordi , Manresa, 12/04/2013 - 12:38

Cada cop que sento "hem viscut per sobre de les nostres possibilitats", em venen al cap pensaments extremadament violents envers la persona que ho diu.