Publicitat
Economia · 5 de Desembre de 2009. 13:06h.

"Espanya avui ja no és negoci"

El president d'una 'patronal' sobiranista reclama "polítics amb visió empresarial"

"Espanya avui ja no és negoci"

El president del Centre Català de Negocis, Ramon Carner

El president del Centre Català de Negocis, Ramon Carner, una 'patronal' sobiranista, ha afirmat durant la presentació de 'La nòmina catalana' -el cost, en la seva opinió, de pertànyer a Espanya- que "sense empreses no hi ha futur. Sense un marc propici tampoc. Catalunya no pot caminar amb crosses !!"

Carner ha manifestat també que "no necessitem polítics únicament gestors. El que necessitem són polítics amb visió empresarial. Polítics que sàpiguen el que es tirar endavant  una  empresa  i sàpiguen el que costa fer-ho  en un país  espoliat com el nostre".

L'empresari ha definit el Cercle Català de Negocis "com l’evolució natural de país des de una perspectiva empresarial catalana" i ha recordat que "si el 1880 Valentí Almirall  va crear el Centre Català: una organització per encaixar Catalunya amb Espanya per que Espanya aleshores era negoci. Ara, el 2009 el CCN s’ha creat per desencaixar-la, per que Espanya avui ja no es negoci"

En la seva opinió, "comencem un nou cicle històric i tots sabem que en aquets moments  hem de posar l’ interès de Catalunya per davant de la ideologia". "Hem d’estar units i la butxaca és la clau d’aquesta unitat, és la clau per fer despertar als catalans d’aquesta somnolència nacional que ja fa masses anys que dura", ha acabat.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Juan, Barna, 08/12/2009 - 21:18

Estos del CCN tienen menos credibilidad que los de la UOC, que si tenían poca ya la han perdido despues del "churro" de encuesta sobre el independentismo.

#11 ccc, bcn, 07/12/2009 - 07:37

per als barcelonins la resta de Catalunya no és negoci, potser ens hauriem d'independitzar. La independència és un cas clar de LOOSE-LOOSE, tan Cat com la reta d'Esp perdrian. Però clar, sempre hi ha algú q en surt guanyant de les desgràcies

#10 Lluís, banyoles, 06/12/2009 - 09:36

Franc (Berga) No, està clar que els millors del món són els espanyols... i seguint amb el teu discurs d'alt nivell intel·lectual: el meu pare és més valent que el teu!

#9 Franc, Berga, 05/12/2009 - 22:24

Seguro esta este señor que todas las empresas de cataluña podran competir en el mercado frances y europeo por que los catalanes somos los mejores en todo y los españoles estan todavia con boina. que ingnorancia corre por el mundo.

#8 Lluís, banyoles, 05/12/2009 - 21:19

Kropotkin com sempre liant-ho tot per tal que quadri el teu discurs de tríptic. És preferible ser una comunitat autònoma q tenir un Estat propi? Pregunta als belgues o luxemburguesos si volen ser francesos. O als danesos i suïssos si volen ser alemanys.