Economia · 4 de Setembre de 2010. 16:49h.

ERC retreu al PSC que "esbombi" les negociacions amb Chery

Puigcercós considera que fan "massa declaracions per càlculs electoralistes"

ERC retreu al PSC que "esbombi" les negociacions amb Chery

Puigcercós i Montilla, en una imatge d'arxiu

El candidat d’Esquerra Republicana de Catalunya a la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Joan Puigcercós, ha reclamat “discreció” als partits catalans després de constatar que no li ha agradat el paper de CiU i PSC al voltant de les negociacions que el Departament d’Innnovació està fent amb la xinesa Chery per a la possible implantació d’una factoria de cotxes elèctrics a Catalunya.

“Tant el paper de PSC d’esbombar les negociacions com el de CiU de voler treure-li importància no m’han agradat. Han fet massa declaracions per càlculs electoralistes. El que cal és discreció i deixar fer la feina al departament d’indústria”, ha dit Puigcercós, qui ha declinat parlar de possibles emplaçaments.

El candidat a la Generalitat creu que PSC i CiU han pecat d’electoralisme en aquest assumpte quan encara “el tema no està tancat”. I ha comparat això amb el que passava en l’època de Jordi Pujol. “Quan Jordi Pujol portava a Catalunya inversions extrangeres, l’oposició sempre va tenir discreció”, ha recordat.

Puigcercós defensa la tasca a Xina de Catalunya Investment, vinculada al Departament d’Innovació, Universitats i Empresa, per atreure inversors al país. I en especial, la de la firma Chery. “Catalunya té indústria automovilística i és puntera en la indústria dels complements, la qual es beneficiaria molt d’una factoria de cotxe elèctric”, ha remarcat. Per això, ha aconsellat a tothom “discreció i fer la feina”, tot recordant que la Generalitat va intercedir fa pocs anys per mantenir la indústria del automòvil i la dels complements en relació a les factories de Nissan i Seat.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 joan, manresa, 05/09/2010 - 11:05

El Casal,11,h..--Axó es tenir molta cara i un menys preu a las Institucions.No saben com arribar a la data electoral amb un renom...Compte amb lo que es negocia...Aquí ya molta lletra menuda.China va compar molta deuta Espanyola.¿ Su volen cobrar ya.?

#2 Alex82, cat, 04/09/2010 - 19:02

El vot útil de la dreta espanyola és CIU: Dependència, Monarquia i Estatut retallat. Queda clar que ell vot útil de l´esquerra catalana és l´Esquerra Republicana: Independència, República i Estat de Benestar

#1 sebastià dalmau, Barcelona, 04/09/2010 - 17:58

Sabeu que son les negociacions del PSC i Chery?
"atención... dónde está la bolita...? dónde está la bolita...? a tu drecha...? a tu izquierda...? o en el centro...?
Oh!, lo siento has perdido"
Otra vez. Dónde está la bolita...?