Publicitat
Economia · 23 de Juny de 2010. 12:32h.

"Ens estem aburgesant"

Com sortir de la crisi, segons el president de la 'cercatalents' Seeliger y Conde, Luis Conde

"Ens estem aburgesant"

Imatge de la conferència

El president de Seeliger y Conde, Luis Conde, la principal empresa de cercatalents de l'Estat, ha afirmat que "estem aburgesats". Conde, en una conferència a la UOC aquest dimarts per inaugurar el primer màster de Ciències Immobiliàries, ha posat com a exemple que "aquest dimecres, a les dues, hi haurà cua de gent a les rondes per anar a la Cerdanya o l'Empordà". "Així no sortirem de la crisi", ha afegit.

L'executiu ha destacat la necessitat de recuperar la cultura de l'esforç i "la capacitat de generar entusiasme, passió, compromís, rigor, seguretat en si mateix, fam per la innovació i disposició fa el risc". En la seva opinió, els líders tenen en comú "un projecte, comuniquen bé i són optimistes" al mateix temps que es va preguntar: "penseu en els nostres líders si tenen aquestes condicions". També va demanar "respecte i tolerància perquè acabo de visitar una empresa a Olot: de 100 treballadors, 99 eren immigrants".

El president de Seeliger y Conde, que és president també del Saló Nàutic, va proposar la següent fórmula per gestionar una empresa: "coneixement + valors x actituds" i va recordar que un emprenedor "treballa molt, no es rendeix mai i cada dia recorda que no t'has de rendir".

Conde va explicar també que "d'entre les 200 primeres universitats del món, Espanya només en té una: la Universitat de Barcelona en el lloc número 171 mentre que els Estats Units té 53".

Luis Conde, llicenciat en Econòmiques per la UB, va ser president de Carré Orban & Partners Ibèrica, a Barcelona. Anteriorment, va treballar al Banc Consolidat de Veneçuela, Bank de Nova York, Societé Financière de Vieux Collège, i Banca Mas Sardà entre d'altres. Ha estat president també del Club Financer de Barcelona.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 josepxicot, barcelona, 24/06/2010 - 22:51

amb gent tant \\\"preparada\\\" com aquesta,
anem bè,ara resulta que el poble ès el cul
pable de la crisi,quant tot anava bè,res ha
dir per part d´aquesta gent,tots a gastar.a
ra tot s´anat a fer...,ara tot sòn llessons.

#2 Pep, Portals (Mallorca), 24/06/2010 - 20:48

El Sr. Conde on anira de cap setmana?

#1 Terraxa, Terrassa, 23/06/2010 - 15:16

què empresari ni què òsties. Aquest paio només ha estat al sector financer, caracteritzat per no produir RES i enmerdar-ho TOT. Això dels talents, és un cercle tancat on tothom és família d'algú. I de l'empresa d'Olot, que digui els salaris.