Publicitat
Economia · 25 de Juliol de 2017. 12:14h.

Endesa prescindeix de David Madí

La companyia dissol tots els consells assessors territorials, inclòs el de Catalunya

Endesa prescindeix de David Madí

David Madí, en un sopar-col·loqui de l'Asociación Española de Directivos

Endesa ha aprovat dissoldre tots els consells territorials que l'elèctrica tenia en les seves zones de més influència com Canàries, Andalusia, Catalunya, Aragó i les Illes Balears. Aquesta mesura afecta l'exdirigent de CDC, David Madí, que presidia el consell assessor de la companya a Catalunya des del 2011, just després que Artur Mas assolís la presidència de la Generalitat.

La companyia presidida per Borja Prado ha aprovat aquest desmantellament en el consell d'administració celebrat aquest dilluns, segons informa El Confidencial, i entrarà en vigor de manera immediata. La trobada va servir també per revisar els comptes d'Endesa durant el primer semestre de l'any, que es faran públiques en els pròxims dies.

Els motius per acabar amb aquests consells són dos. D'una banda, l'escassa influència que van demostrar tenir quan el govern espanyol va aplicar la tisorada a la prima de les renovables. I d'una altra, la mala fama que tenen les portes giratòries.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 Felip, Barcelona, 25/07/2017 - 17:38

Apa!! un altre paràsit xupòpter,..al carrer!!

#6 Follower, Bcn, 25/07/2017 - 15:28

A la put* rue.
Ves y cascalo MADI.

#5 el último que cierre, Canovejas, 25/07/2017 - 15:02

Endesa: Tenéis mi reprobación a los cortes de luz, pero con el corte de sueldo a ínclitos personajes como el que nos ocupa, tenéis mi aplauso. Más "Tarifa Happy" y menos "Prebendas Madí"

#4 Karhu, Bcn, 25/07/2017 - 14:09

Vaja, endesa redueix costos... baixara la llum?? Jajajajjajajajajajaana que us ho heu cregut!!! Guanyaran mes i prou! I aixo es el que pretenen amb cualsevol recentralitzacio que defenseu tant com a algo beneficios. Si, beneficios, pero per ells, per al reste es perjudicial

#3 botifler1914, Si Si emperatriz de Dinamarca, 25/07/2017 - 13:59

Otro ovínido que va a empezar a pasar hambre.