Economia · 24 d'Octubre de 2012. 22:45h.

Empresaris per la independència

PIMEC garanteix a Mas que "no posarem traves al procés"

Empresaris per la independència

Mas, amb González a la seva esquerra, durant l'acte organitzat per PIMEC

La patronal de la Petita i Mitjana empresa de Catalunya (PIMEC) “no posarà traves a la independència”, segons ha manifestat aquest dimecres el seu president, Josep González. Hi ha un “sentiment de greuge comparatiu amb la resta d’Espanya”, ha resumit González el tarannà del petit empresariat.

“No us deixeu impressionar per determinats missatges, si estem en un país civilitzat les coses s’han de parlar i solucionar”, ha dit Mas davant uns 200 joves empresaris, per assegurar-los que “nosaltres no volem marxar d’Europa, on les empreses paguen les pensions i circulen els capitals i les mercaderies”.

La demora en la construcció de l’eix mediterrani o la “manca de facilitats” per injectar liquiditat fa que els emprenedors s’hagin alineat amb el projecte independentista de Mas.

“Podeu comptar amb que PIMEC seguirà una de les recomanacions d’ahir, en el sentit que no posarem traves al procés”, ha dit González en al·lusió a la crida que va fer Mas perquè l’empresariat es posicioni a favor de la independència de Catalunya.

PIMEC, però, també ha tibat les orelles als poders públics i ha denunciat que “les mesures d’austeritat ens estan complicant la vida”. González ha demanat mesures de reactivació de l’economia.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 María Jesús, Barcelona, 26/10/2012 - 11:15

Sólo han contestado el 12% de los que han sido preguntados.

#9 spanish, Madrdi, 25/10/2012 - 21:21

ho acaben de dir a TV3 l´enquesta famosa nomes han participat el 12%...... es a dir el 8% estan per l´estat propi......no cal caure en aquestes errades

#8 Marta, BCN, 25/10/2012 - 16:01

Quin percentatge representen les empreses de PIMEC respecte el total de producció a Catalunya??

M'ho creuré quan parlin obertament La Caixa, Banc Sabadell, SEAT, NISSAN, Gas Natural,... els que tallen el bacallà de veritat.

La independència serà o no serà, però per diners i res més.

#7 Frank, berga, 25/10/2012 - 13:49

Ellos no dependen para nada del comercio exterior y ellos serian los mas beneficiados de la separacion de España pues se quitarian competencia al quedar fuera al principio de Ue y con boicop de España la gente compraria dentro, ahora eso si a que precios veo el pan costando 5 euros la barra de 1/4.

#7.1 ccc, bcn, 25/10/2012 - 15:08

Error, això afectaria a tothom , gran i petit. Només es salvaràn els polítics i els pocavergonyes

#6 BEJOTA, BCN, 25/10/2012 - 13:39

La Caixa da orden a las sucursales de controlar las salidas de depósitos motivadas por el independentismo catalán.(ALERTA DIGITAL)

"FORD" MARCHA DE LA BÉLGICA "CONFLICTIVA"