Publicitat
Economia · 4 d'Octubre de 2017. 12:28h.

Empresaris contra la DUI

El Cercle d'Economia diu que seria "molt greu"

Empresaris contra la DUI

Puigdemont amb el president del Cercle d’Economia, Juan José Bruguera (foto: Generalitat)

El Cercle d'Economia s'ha posicionat en contra d'una declaració unilateral d'independència i mostra la seva "màxima preocupació davant la possibilitat d'una "DUI". L'entitat exposa en un comunicat que això "sumiria el país en una situació extraordinàriament complexa i de conseqüències desconegudes però, en qualsevol cas, molt greus".

"No només perjudicaria totes les opcions polítiques sinó que, el més preocupant, sotmetria la ciutadania catalana, sigui quina sigui la seva sensibilitat política, a una tensió de difícil control", afegeix l'entitat que presideix Juan José Brugera.

El Cercle es mostra a favor "d'una via dialogada i moderada". En aquest sentit, reclama "una actitud activa, quant no de lideratge, del Govern i Parlament espanyol". També apel·la "al màxim esforç de ciutadans i institucions per recuperar el camí de la concòrdia i la trobada".

Finalment,"ha condemnat aquest dimecres la violència viscuda durant el referèndum de l'1-O. "No té justificació i ha deteriorat el nostre marc de convivència, la nostra imatge col·lectiva en el món i reflecteix, de manera extremadament preocupant, la incomprensible i irracional dinàmica per la qual, des de fa anys, es desenvolupa l'anomenat conflicte català", conclou.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 K3nny, Bcn, 06/10/2017 - 12:16

Los empresarios nunca se han mojado, ellos también son los culpables en todo ésto.
Ésto es lo que debería pasar :
1. DUI
2. Art. 155
3. Detención de TODO el Parlamento sececionista (hemiciclo izquierdo)
4. Detención de los fomentadores del odio (TV3 y Educación y CATradio)
5. Al trullo
6. Borrón y cuenta nueva
7. Ser feliz de nuevo

#8 Kropotkin, Vic, 04/10/2017 - 15:29

Empresarios: Lo divertido sera cuando los de la CUP empiecen a okupar vuestros pisos de Predralbes y Bonanova y vuestras masias del Ampuradn. Y nadie os va a ayudar. Nos vamos a reir un rato. A buenas horas despertais. A compartir piso con los de la CUP. Teneis suerte que las duchas las tendreis para vosotros solos. Jua, jua, jua,...

#7 zeppelin74, bcn, 04/10/2017 - 14:50

Cada día més a prop de la ruïna.

#6 sid, bcn, 04/10/2017 - 13:44

la DUI q s'havia de fer en 48h sembla q s'ha aplaçat, es votarà dilluns al paralement? pq el retard? ERC i les CUP están impacients, per ells ja anem tard. Potser alguns ja han vist les orelles al llop. A un amic meu independentista ja fa temps q li van dir a la empresa q en cas de secessió tries entre buscar pis a Madrid o actualitzar el CV.

#5 Enry Gomez Lloca, Barcelona Ensanche, 04/10/2017 - 13:24

Las consecuencias son de sobras conocidas: nada de financiación, cierre de empresas, más paro, reducción de servicios públicos al ingresar menos. Y más que me dejo. Lo que no se ha cuantificado, es decir cuantos más desempleados, cuantos menos servicios públicos y de que tipo y así. ¿Qué es mentira? Si lo llegamos a comprobar os acordaréis de