Publicitat
Economia · 23 de Febrer de 2010. 23:10h.

Els sindicats intenten salvar la cara

Protesta poc contundent contra els projectes del Govern de Zapatero sobre les pensions

Els sindicats intenten salvar la cara

Capçalera de la manifestació a Barcelona (foto: ACN / Paula Mateu)

Els sindicats han protagonitzat aquest dimarts una jornada de protesta contra els projectes del Govern espanyol sobre la reforma del sistema de pensions. De tota manera, s'ha tractat d'una protesta amb la boca petita, perquè s'havien convocat concentracions disperesas, en comptes de convocar un acte central únic, que hauria pogut reunir un gran nombre de persones.

En qualsevol cas, milers de treballadors han secundat les manifestacions organitzades pels principals sindicats a les principals capitals catalanes contra els plans del Govern espanyol de retardar l'edat de jubilació fins els 67 anys. Els secretaris generals de CCOO i d'UGT, Joan Carles Gallego i Josep Maria Àlvarez, han dit que el Govern de Zapaero hauria de prendre nota de la irritació que la proposta l'allargar la vida laboral ha provocat en el conjunt de la ciutadania.

Tots dos líders sindicals ja havien proclamat que la manifestació ja havia estat un èxit abans de que s'iniciés, ja que amb la seva postura en contra del retard en l'edat de jubilació ja que consideren que han aconseguit que el Govern es faci enrere i deixi el debat per més tard.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat