Publicitat
Economia · 4 de Novembre de 2009. 16:08h.

Els responsables de l'atur, segons el PPC

Dolors Montserrat recorda que la política contra la desocupació recau en socialistes catalans

Els responsables de l'atur, segons el PPC

Els responsables de l'atur, segons Dolors Montserrat

La portaveu del PPC al Parlament, Dolors Montserrat, ha afirmat respecte a les darreres dades d'atur -amb 543.603 persones sense feina- que  "Catalunya és líder en creixement d'atur a Espanya. Catalunya és víctima de la mala gestió de tots els responsables de Treball que tenim, tots ells del Partit Socialista Català". En aquest sentit, ha explicat que tota la responsabilitat recau en membres del PSC "començant per la consellera de treball, Mar Serna, seguint per la secretària general d'ocupació del Govern d'Espanya, Maravillas Rojo, i acabant amb el ministre Celestino Corbacho".
 
La portaveu s'ha preguntat "què han fet tots ells fins ara per frenar el creixement de l'atur a Catalunya?,  a quina xifra d'atur cal que arribem a Catalunya per que facin alguna cosa? el PSC pensa fer alguna cosa davant la incompetència dels seus responsables de treball?". Montserrat ha demanat explicacions al PSC "ja que són els seus dirigents els màxims responsables de la destrucció de l'ocupació, a Espanya i a Catalunya".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 joan, manresa, 04/11/2009 - 18:05

Veure el mal moment que ha pasat el Sr.Corbacho en el debat del canal Interconomía avui al mitjdía ya diu el nivell d'aquest Senyor.. Axó sí per cuadrarse devant " L'abuelo" si sap,pro no cuntestar lo que se li pregunta...Pilotas fora,i cara grossa..