Publicitat
Economia · 6 de Febrer de 2009. 20:42h.

Els joves d'UGT organitzen la primera cassolada contra la banca

"Davant del cinisme que la banca està demostrant"

Els joves d'UGT organitzen la primera cassolada contra la banca

Capçalera de la 'web' que promou la campanya

La branca juvenil de l'UGT de Catalunya ha organitzat una cassolada "davant de la situació financera i econòmica que actualment patim, com a conseqüència dels excessos que durant anys ha protagonitzat la banca, i davant del cinisme que la banca està demostrant, tancant l’aixeta a famílies i empreses i responsabilitzant als seus clients pel seu alt nivell d’endeutament", segons un comunicat de l’Avalot-Joves de la UGT de Catalunya.

Aquesta organització entén que "és hora de dur a terme una mobilització social per exigir a la banca que assumeixi la seva responsabilitat i que deixi de contribuir en l’agreujament de la situació creada".

S'afegeix que "aquesta situació resulta encara més cínica si és té en compte la presentació dels resultats de beneficis que en els darrers dies ha fet la banca. I encara més quan el president de la principal entitat bancària del país, Emilio Botín, surt a la palestra per dir que 'és difícil, impossible, que el crèdit augmenti".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 josepxicot, barcelona, 08/02/2009 - 22:45

El que han de fer es possar-se a treballar
i dins el temps de que dispossin,donar men
jars als aturats que ja no poden més i ne
cessiten omplir la panxa,con fan els de
Carites.on ès la solidaritat obrera amb els
mès pobres?jo ho sè,viure del cuponet.

#11 torribera, bcn, 08/02/2009 - 20:22

Si els banc són els culpables, que facin una llei per a que no puguin cobrar interessos per sobre del preu del diner del BCE, que aviat estarà a l'1%. i tothom guanya. No ho fan perque tenen por als bancs dels que són deutors de pagament sine die

#10 torribera, bcn, 08/02/2009 - 20:18

El psoe ha posat els tentacles a treballar per desviar l'atenció de la resposnsabilitat del govern, que a la fi ès el quen ha donat nostres cales als bancs. Qui ha donat els cales als bancs a estat Zapatero. Perque no els ha donat a les families.

#9 Black Tornado, Key West, 07/02/2009 - 19:28

UGT: Un dels dos sinistres sindicats d´aquest pais. Fundat per un sinistre personatge, (Pablo Iglesias), que tambe va fundar un sinistre partit politic; el PSOE.

A sobre teniu la cara dura, de pendre´ns per imbècils a tota la ciutadania?

#8 rtp, barcelona, 07/02/2009 - 17:14

Mas vale que fueran a la Moncloala calle Ferraz, al Plaça Sant Jaume y a lacalle Nicaragua ,allí es donde estan los verdaderos culpables,los banqueros siempre estan con los que gobiernan,farsantes!