Publicitat
Economia · 31 de Maig de 2019. 21:05h.

Els empresaris es planten

Foment del Treball exigeix a Torra una "declaració formal" a favor de l'ordenament jurídic

Els empresaris es planten

Josep Sánchez Llibre (Foto: Foment)

El president de la patronal catalana Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, ha demanat al president de la Generalitat, Quim Torra, que faci una "declaració formal i inequívoca" a favor de l'ordenament jurídic per tal de facilitar el retorn de les empreses que van traslladar la seva seu fora de Catalunya.

En la 35a edició del Cercle d'Economia, Josep Sánchez Llibre ha demanat a la Generalitat "una declaració formal i inequívoca descartant accions que contravinguin l'ordenament jurídic i no estiguin acordades amb l'Estat", com és la Declaració Unilateral d'Independència o realitzar un referèndum de forma unilateral. El president de la principal patronal catalana ha considerat que aquest seria "gest essencial" facilitaria el retorn de les empreses que van abandonar Catalunya "per la inseguretat jurídica generada l'any 2017".

"No és fàcil, però volem que totes les empreses que van marxar tornin", ha dit durant la seva intervenció i ha apuntat en el moment en què algunes de les principals empreses tornessin, "es produiria un efecte domino".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#7 Neferu, Barcelona, 01/06/2019 - 11:07

Muchos aspavientos ahora pero los empresarios habéis dejado la Cámara de Comercio catalana en manos de los independentistas de la ANC. ¿ De eso no tenéis nada que decir? Llegáis tarde y mal, muy mal.

#6 Fran BCN, Bcn, 01/06/2019 - 08:51

No ho farà perquè és un activista fanàtic....

#5 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 01/06/2019 - 02:31

"Elisenda Alamany @Elisendalamany

Abans, l'ascensor social era l'ensenyament, ara és la política.
4:10 - 18 mar. 2012 "

Despres de 7 anys Lady Alimanya sigue en sus trece.

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 31/05/2019 - 22:20

Como si al racistorra le importase mucho que se marchen las empresas. El come amarillo cada día.