Publicitat
Economia · 13 d'Octubre de 2016. 18:04h.

Els castellers de Terrassa actuaran a Singapur

El Govern fa servir els Minyons de Terrassa per promocionar Catalunya a Àsia

Els castellers de Terrassa actuaran a Singapur

Castell dels Minyons de Terrassa a Vilafranca (foto: Minyons de Terrassa)

El Govern promocionarà Catalunya com a destinació turística a l’Àsia i ho farà amb la tradició castellera com a reclam. En el marc de la fira professional de turisme ITB Àsia, que tindrà lloc entre el 19 i 21 d’octubre a Singapur, la Generalitat ha organitzat una setmana catalana a la ciutat asiàtica per tal de destacar “els seus valors com a destinació mediterrània de turisme cultural, enogastronomia, premium, actiu-natura, compres, creuers i negocis”, segons ha explicat el departament d’Empresa i Coneixement a través d’un comunicat.

La principal atracció d’aquesta setmana denominada ‘Catalonia - Barcelona is much more Week’ seran les construccions castelleres que es podran veure per primera vegada a Singapur. Uns 230 membres de la colla dels Minyos de Terrassa aixecaran castells en diferents escenaris de la ciutat asiàtica: el Rafles Place, el centre financer de la ciutat-estat; a Kidzania, a l’illa de Sentosa i a Palawana Beach; i a l’edifici Customs House Square.

Per altra banda, la gastronomia i l’enoturisme també tindran una “forta” presència a l’ITB Àsia a través del xef català, Nandu Jubany; i dels actes de degustació de vins i caves que ha organitzat l’Agència Catalana de Turisme. “Tot això amb l’objectiu de promocionar el ric patrimoni enogastronòmic català, tot reivindicant la gastronomia com a element identitari de Catalunya”, ha explicat el departament d’Empresa i Coneixement.

La setmana catalana a Singapur té com a objectiu principal “posicionar Catalunya entre els turistes d’Àsia-Pacífic”. La delegació catalana estarà encapçalada pel director general de l’Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#4 Pere, barcelona, 14/10/2016 - 00:41

Per que no porten la mitja dotzena de feixistes que van fer el "pilar de a cuatro" a l'hispanidaz?

#4.1 Ecuánime, Cunit, 16/10/2016 - 09:27

Podrías ir tu dado que te gustan esas latitudes y practicar lo que sabemos de verdad que te gusta con indigenas de allí. Entre otras cosas, su arquitectura, su cocina, su pintura y escultura y lo que no puedo decir pero está en tu mente enferma soñando con el jabón y el acero....

#3 Carlos Gomez, Bcn (valencia Nord), 13/10/2016 - 21:08

Es fantastic.

Ja hem entrat a la categoria del Sumo japones o el malambo de boleadoras dels gauchos.

Tindrem un altre mes dels videos pintorescs i folcrorics del Youtube.

#2 Carlos Gomez, Bcn (Valencia Nord), 13/10/2016 - 20:57

Tengo gambas,
tengo chopitos,
tengo croquetas,
tengo jamon,
Tengo morcilla,
tengo ensala.
Tengo unas huevas mu bien aliñas.

Tenim de tot.

#1 Jordi Perpinyà, Perpinyà, 13/10/2016 - 18:34

Tenint els castells que impressionen a mig món, evidentment no hi enviaran pas la cabra de la Legió, o organitzaran una sagnant "corrida de toros". Aquesta imatge salvatge se la pot quedar tota sencera Espanya. Per civilizats i europeus, els catalans.

#1.1 PericoinBklyn, Nova York, 13/10/2016 - 19:06

A França també teniu castellers? Interessant...

#1.2 Ortiz, bcn.España, 13/10/2016 - 19:35

Los castells y el flamenco son dos manifestaciones culturales españolas que pueden dar mucho juego en el escenario internacional. El flamenco ya es muy conocido y los castells comienzan a hacerse un lugar.

No solo hay toros y cabras en nuestra querida España amigo Jordi.

#1.3 !!*!!, Bcn, 13/10/2016 - 21:10

@1.2 Ortiz;
De les dues activitats que dius, una no té rès d'espanyol.

#1.4 Jordi Perpinyà, Perpinyà, 13/10/2016 - 21:56

A França no hi ha cap colla castellera que no sigui la de París fundada per catalans d'ambdues bandes dels pirineus. A l'estat francès, a Catalunya i concretament a Baó, comarca del Rosselló sí que hi ha una colla castellera. Els francesos com els espanyols no fan castells, ens els enderroquen.