Economia · 19 de Maig de 2010. 18:31h.

Els accionistes assessoraran Criteria

El 'holding' de 'La Caixa' crea un comitè consultiu

Els accionistes assessoraran Criteria

Gonzalo Gortázar, conseller director general de Criteria, que presidirà el comitè consultiu de accionistes, aquest dimecres a Barcelona, abans de la junta general d'accionistes del 'holding' de 'La Caixa'

Isidro Fainé, president de Criteria CaixaCorp, el grup inversor amb participacions a empreses financeres i industrials l’accionista de referència del qual és La Caixa, ha anunciat durant la celebració de la junta general d’accionistes la creació d’un comitè consultiu constituït per un grup d’accionistes de la societat, representatiu de tota la base accionarial.

Aquesta iniciativa, pionera a l'Estat espanyol entre les empreses de l'índex borsari Íbex35, permetrà a Criteria de mantenir reunions periòdiques amb els seus accionistes per obtenir-ne comentaris, valoracions o suggeriments sobre els canals de comunicació entre la companyia i aquest col·lectiu.

Aquest comitè, que estarà presidit per Gonzalo Gortázar, conseller director general de Criteria, es formarà a partir de les candidatures rebudes. Qualsevol accionista que tingui com a mínim 1.000 accions podrà presentar la seva candidatura per ser membre d’aquest òrgan consultiu. 

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat