Publicitat
Economia · 6 d'Octubre de 2010. 22:38h.

El tèxtil s'uneix

Les quatre organitzacions del sector es fusionen

El tèxtil s'uneix

Els presidents dels quatre gremis que han creat Texfor, durant la presentació davant els mitjans (foto: ACN / Paula Mateu)

Les quatre organitzacions que fins ara representaven les empreses del tèxtil de capçalera s'han fusionat en la Confederació de la Industria Tèxtil, Texfor. La nova organització empresarial, que s'ha presentat a Barcelona, neix en resposta als canvis que s'han produït en el sector, segons els seus fundadors.

El propòsit és, tal com han dit aquests, tenir una organització "més forta i cohesionada". Les quatre entitats que s'uneixen deixaran en mans de Texfor -que tindrà la seva plantilla i polítiques úniques- totes les seves funcions de prestació de serveis a les empreses i la representació institucional. Tot i això, no desapareixen. La seu de la nova organització estarà a Sabadell.

Les organitzacions que s'han fusionat són l'Assocació Industrial Tèxtil del Procés Cotoner, la Federació Tèxtil Sedera, la Federació de la Industria Tèxtil Llanera i la Federació Nacional d'Acabadors, Estampadors i Tintorers Tèxtils.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat