Publicitat
Economia · 28 de Setembre de 2011. 22:16h.

El teu menú, amb 3 clics

Converteixen el mòbil en un cercador de restaurants de menjar a domicili

El teu menú, amb 3 clics

Manel Arjó, director general de 'Food2u'

Tres joves emprenedors de Tortosa, Móra la Nova i Barcelona, han creat una aplicació que converteix el mòbil en un cercador de restaurants de menjar a domicili on poder realitzar comandes amb uns pocs clics al smartphone. Aquesta aplicació es diu Food2u i la jove startup catalana que la desenvolupa s’anomena Bcn at Home.

En Jordi, en Manu i en David han declarat a e-notícies que "estavem cansats de perdre els pamflets dels restaurants a domicili a l’hora de sopar els dies que hi havia futbol, i dels malentesos en les comandes que es derivaven de les conversacions telefòniques amb telefonistes amb dificultats amb la nostra llengua".

Així que decidiren crear Food2u "i anar més enllà de les típiques pàgines web per crear una aplicació per a smartphones amb la qual, amb uns senzills clics, poder triar un restaurant de la zona i elegir els plats del nostre àpat".

Actualment, l'empresa ofereix el seu servei a Barcelona i part de la seva corona metropolitana, i en breu preveu augmentar la seva zona de cobertura i donar el salt a d'altres mercats.

La descàrrega i la utilització de l'aplicació es totalment gratuïta, i no es necessàri claus d'accés ni dades bancàries per realitzar comandes. Les cartes dels restaurants no tenen cap tipus de recàrrec i el pagament de la comanda es fa de forma habitual al repartidor.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat