Publicitat
Economia · 14 de Desembre de 2018. 19:35h.

El sobiranisme aconsegueix el control de la Fira després de dos anys de bloqueig

El nou president, Pau Relat, ha estat fins ara al capdavant de la patronal independentista FemCat

El sobiranisme aconsegueix el control de la Fira després de dos anys de bloqueig

Pau Relat, a la dreta de la imatge, amb Josep Lluís Bonet (foto: Fira de Barcelona)

El consell general de la Fira de Barcelona ha nomenat aquest divendres Pau Relat com a president de la institució en substitució de Josep Lluís Bonet, després de dos anys d’estira-i-arronses entre l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat i la Cambra de Comerç.

Relat, de perfil sobiranista, ha estat el candidat promogut per la Generalitat, amb el beneplàcit de l’alcaldessa Ada Colau, i que finalment ha proposat la Cambra de Comerç per rellevar Josep Lluís Bonet, qui ha estat al capdavant de la Fira de Barcelona durant catorze anys. Relat ha estat fins ara el president de la patronal independentista FemCat, mentre que Bonet -president de Freixenet- s’ha caracteritzat per manifestar-se obertament en contra de l’independentisme.

El nou president de la Fira s’ha marcat com a objectius “seguir impulsant el creixement de la institució, el seu lideratge i expansió internacional”, així com incrementar “el seu important paper dinamitzador de les empreses, el teixit productiu, els emprenedors i la innovació”.

Josep Lluís Bonet, per la seva banda, ha mostrat la seva “gran satisfacció” per finalitzar el mandat amb uns resultats que “ha permès, no només aguantar durant el període de crisi econòmica, sinó sortir reforçada i créixer, incrementant els seus ingressos, activitat firal i la seva presència a l'exterior”. També ha subratllat que la Fira és “un projecte de país, fruit del consens entre les institucions, l'empresariat i la societat, i un gran exemple de cooperació entre el sector públic i privat com a motor de bones iniciatives, i així ha de continuar”.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Cata...queee, Montcada i Reixac, 14/12/2018 - 20:37

Mas dinero para lasCAJAS DE RESISTENCIA de los CDR y demass adlateres....luego el indulto....mantener el PODER es lo unico que les interesa a los sociolistos... Felipe Gonzalez le tapó Banca Catalana...Aznar hablaba catalan en la intimidad....el poder