Publicitat
Economia · 17 de Febrer de 2011. 22:24h.

El Saló de l'Automòbil perilla

Els fabricants, contra la nova regulació de les seves relacions amb els concessionaris

El Saló de l'Automòbil perilla

Imatge d'arxiu d'una passada edició del Saló de l'Automòbil

Els fabricants d'automòbils, agrupats a l'Associació Nacional de Fabricants d'Automòbils i Camions (Anfac), amenacen de replantejar-se les inversions, inclosa la participació en el Saló de l'Automòbil de Barcelona, que es farà al maig, després de la nova norma que els obliga a quedar-se els cotxes que els concessionaris no hagin venut en un termini de dos mesos.

El president de l'Anfac, Francisco Javier García Sanz, ha assegurat que se senten "traïts" per la l'aprovació de la nova norma, que ha qualificat d'"injustificada i inoportuna" i que posa en perill els "llocs de treball de moltes famílies que viuen del sector".

La norma està inclosa en la llei d'economia sostenible aprovada recentment pel Congrés dels Diputats. "La nova situació ens obliga a reconsiderar algunes accions ja aprovades en el sentit de la inversió, entre les quals la participació en el Saló de l'Automòbil anunciada fa unes setmanes", ha assegurat García Sanz.

La "nova situació" és la possibilitat que tenen a partir d'ara els concessionaris de cotxes de retornar les unitats no hagin pogut vendre després de seixanta dies. La norma obliga els fabricants a recomprar els vehicles al mateix preu que els havia venut als concessionaris.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 PXC Martorell, Martorell, 18/02/2011 - 11:35

Nada saqueo de los bolsillos de los contribuyente y ale hop subvenciones por aqui subvenciones por alla y todos al salon y pagando entrada los contribuyentes, pero no hay un apice de verguenza.