Economia · 5 d'Octubre de 2017. 18:25h.

El Sabadell se'n va pel procés

El consell d’administració aprova el trasllat de la seu social a Alacant

El Sabadell se'n va pel procés

Josep Oliu

El consell d'administració del Banc Sabadell ha aprovat aquest dijous en una reunió extraordinària traslladar la seva seu social a Alacant davant la possibilitat que el Parlament declari unilateralment la independència de Catalunya. 

L'entitat ha confirmat el canvi de seu, però assegura que el trasllat és simplement una decisió tècnica i afegeix que el banc no es posiciona políticament, sinó que pren les decisions que considera més adequada per protegir els interessos dels clients.

Ja ahir els bancs catalans, el propi Sabadell i CaixaBank acusaven la tensió pel desafiament independentista i van ser els valors més castigats en borsa, amb caigudes superiors al 5% i pèrdues de més de 3.000 milions en capitalització borsària des del referèndum de diumenge.

També  reconeixien que prendran les mesures necessàries per preservar els interessos dels seus clients i accionistes en cas que la situació es desbordés. Entre aquestes mesures, hi havia el canvi de seu, que el Sabadell ja ha decidit.

L'opció del canvi de domicili social de Banc Sabadell porta ja temps sobre la taula. L'opció de portar-fora de Catalunya les seves casernes generals ja va cobrar força quan l'expresident Artur Mas va convocar les eleccions del 27-S, a les que va voler donar un caràcter "plebiscitari".

Publicitat
Publicitat

184 Comentaris

Publicitat
#118 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu ..ESTACION DE TREN SIN MARQUESINAS , ¿ FEIA FALTA FER TOT AIXO PER AMAGAR LA CORRUPCIÓ DE C.I.U. =PDECAT I RETALLADES SOCIALS QUE B, 07/10/2017 - 19:56

ELS Que tenin el algun comte al BANC DE SABADELL pocs diners pero es lo que tenin ¿ Tindren que fer el canvi de BANC o poden seguir igual que ara ? ¿ TENIN SEGURS ELS NOSTRES DINERS EL NOSTRA COMPTA ? estaran contentos JUNTS PEL SI PUIGDEMONT I JUNQUERAS De portar tans PROBLEMES A CATALUNYA Els mes perjudicados sempre els Pobres

#117 Amily, HDLL, 06/10/2017 - 11:08

Queda claro, esto de la independencia a quienes les va es a los vividores de lo público, proofesss de erc y monjas, agrarios, subvencionados, metidos a politiquin, deportistas dopados con nuestro dinero, y a los que ponen sus niños o los de los demas en riesgo subiendolos sin red a la torre o de escudo antidisturbios.

#116 Miguel, Lérida, 06/10/2017 - 09:36

Yo ya tengo preparados los papeles para el lunes por la mañana poner mis depósitos en una cuenta en Madrid ,dentro del mismo banco.El director de la sucursal me dijo que estaban desbordados por este tema.A mi no me pilla el corralito.

#116.1 pepe.----, andorra, 06/10/2017 - 13:58

si, es divertidisimo, los currelas de los bancos en Binefar estan haciendo horas extras por todo eso, incluso el Banco de Sabadell ha cambiado el procedimiento burocratico para trasladar las cuentas, son 5 minutos, te dejan la cuenta igual. Las sucursales de Binefar, Vinaroz y Fraga, estan haciendo horas extras...Eso es botar con los pies....

#115 Culerdo, Basilea, 06/10/2017 - 09:27

Lo que está haciendo la gente esta, a lo que nos están llevando, ES UNA VERGÜENZA !!!!!! CULPABLES. Pelucas, Rajoy, bizco, Forcadell, etc.

#114 Martín Martínez Mart, Barcelona, 06/10/2017 - 08:37

Els danys ocasionats pels exaltats, qui els paga?.