Publicitat
Economia · 14 d'Abril de 2011. 22:23h.

El Sabadell se'n va de rebaixes

Oliu, disposat a aprofitar fora de Catalunya la reestructuració de les caixes

El Sabadell se'n va de rebaixes

Imatge de la junta d'accionistes del Banc Sabadell d'aquest dijous

El president del Banc Sabadell, Josep Oliu, ha reiterat, al seu discurs a la junta d'accionistes d'aquest dijous, la voluntat del seu banc d'aprofitar el procés de reestructuració de les caixes per completar la xarxa del banc a Espanya.

"És possible que en aquest procés sorgeixin oportunitats de consolidació que puguin completar la franquícia del Sabadell a nivell nacional", ha advertit Oliu en dirigir-se als seus accionistes a la junta.

Oliu ha indicat que qualsevol oportunitat fruit de la reestructuració de les caixes d'estalvi, procés que en un altre punt del discurs ha qualificat com a "vacil·lant", "s'estudiarà tenint en compte el risc i la rendibilitat per al banc i per als seus accionistes, en un horitzó a un termini relativament curt".

Aquest discurs es produeix un dia després que el mateix Oliu descartés que Banc Sabadell participi en una operació amb CAM (Caja Mediterráneo), caixa que s'ha quedat aïllada després de trencar el projecte de Banco Base.

En tot cas, Oliu ha destacat la capacitat del banc per integrar d'altres entitats, l'última el Banc Guipuzcoano, capacitat que "mereix l'atenció d'inversors internacionals interessats a participar en el procés de reestructuració de caixes".

La junta d'accionistes ha aprovat, entre d'altres punts de l'ordre del dia, els comptes de l'any 2010 i el pagament d'un dividend complementari de 0,06 euros per acció.

D'aquesta manera, la retribució total de l'accionista per al 2010 serà de 0,15 euros per acció, amb una rendibilitat per dividend del 5,76% i un pay out -percentatge de benefici que es dedica a retribuir el capital- del 51,9 %.

La junta s'ha celebrat amb la representació del 71,3% del capital social i, entre els punts aprovats, es troba la reelecció del vicepresident Isak Andic com a conseller de l'entitat.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat