Publicitat
Economia · 27 de Gener de 2011. 12:07h.

El Sabadell nega contactes amb CatalunyaCaixa

"Però el futur està obert", afirma el president del banc

El Sabadell nega contactes amb CatalunyaCaixa

Josep Oliu, durant la presentació dels resultats del Banc Sabadell, que s'ha realitzat aquest dijous a Barcelona

Josep Oliu, president del Banc Sabadell, ha negat aquest dijous que hi hagi qualsevol tipus de negociació o contacte amb CatalunyaCaixa o amb una altra caixa per a una eventual absorció, "però el futur està obert", ha matisat.

Durant la presentació del compte de resultats de l'entitat, Oliu ha afirmat que "no s'ha plantejat cap incorporació de CatalunyaCaixa ni tampoc ha hagut cap negociació. No hi ha", ha assenyalat, "res previst ni parlat, i el que s'ha publicat és incorrecte".

Segons el president del Sabadell, "som una entitat privada, amb accionistes i que cotitza al mercat, i només es fan operacions que generin beneficis per als nostres accionistes. No hi ha res pel que fa a cap caixa catalana ni no catalana. Però el futur està obert".

Així mateix, ha explicat que la previsió d'una eventual operació amb alguna caixa d'estalvis no figura en "les línies estratègiques i en el pla director" del banc, encara que aquestes línies i el pla director "són capaços de realitzar integracions bancàries".

Oliu ha precisat, al·ludint a les caixes, que "si una entitat necessita capital l'ha de buscar al mercat, i si no ho troba, haurà d'acudir al Frob" (el fons de reestructuració ordenada bancària, del Banc d'Espanya). Ha insistit que "qualsevol operació pot contemplar-se, sempre que tingui un valor per als nostres accionistes, que és el nostre únic nord".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat