Publicitat
Economia · 28 d'Octubre de 2010. 13:33h.

El relleu de Narcís Serra

Fernando Casado serà el nou president de CatalunyaCaixa

El relleu de Narcís Serra

Fernando Casado, en una imatge d'arxiu

L'actual director general de l'Institut de l'Empresa Familiar (IEF), Fernando Casado, assumirà la presidència de CatalunyaCaixa després que es constitueixi la nova assemblea de l'entitat el proper mes de novembre.

D'aquesta manera, Casado substituirà Narcís Serra, que fins ara exercia de president de manera interina mentre es feien els passos jurídics i financers necessaris per implementar la fusió, una fase que s'acabarà al novembre, quan es constitueixi la nova assemblea de l'entitat d'estalvi.

El nomenament de Fernando Casado com a president de CatalunyaCaixa és fruit del pacte entre la Diputació de Barcelona i la de Tarragona, les dues entitats majoritàries a l'assemblea, i compta amb l'aval del Departament d'Economia de la Generalitat i del Banc d'Espanya.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Pere, Barcelona, 28/10/2010 - 21:42

Aquest senyor es un SEGUNDON.
El vaig coneixer com a dega de la Facultat de Ciencies Economiques i Empresarials. Es una persona que esta molt relacionada amb l'escola de negocies EADA, (no es un ESADE ni un IESE). Ara anira a Catalunya Caixa que no es La Caixa. Institut de l'Empresa Familiar????