Publicitat

L'entitat vol fer un ERO que afectaria 190 treballadors

El RACC també

Imatge de la protesta

El Reial Automòbil Club de Catalunya (RACC) vol fer un ERO que deixaria més de 190 persones sense feina. Com a protesta els treballadors han planejat una jornada de vaga que s'ha portat a terme aquest dilluns.

Aquest Expedient de Regulació d'Ocupació afectaria 194 persones del grup -un 13% de la plantilla- a banda de 13 persones més d'una empresa externa de gestió de l'atenció en carretera.

Els treballadors han protestat aquest dilluns davant la seu del RACC en dos torns (de 9 a 11 del matí i de 17 a 19 hores de la tarda).

Sílvia Martínez, portaveu d'UGT, ha assegurat a e-notícies que està previst que el proper 18 de febrer es tanqui la negociació de l'ERO i "es procedirà o bé a entregar-lo a acomiadar les persones que l'empresa cregui".

Malgrat que des de l'empresa s'apunta a motius econòmics, Martínez considera que els acomiadaments són la causa "d'una mala gestió pura i dura".

"Ara estem en període de consultes i de negociació", ha afegit abans de dir que "no acceptem ni els acomiadaments ni la baixada salarial que volen presentar a la nostra àrea d'assistència que ja està mig externalitzada".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Tyr, Barcelona, 12/02/2013 - 10:46

Esperem que el servei d'atenció no se'n ressenteixi. Fins ara el RACC m'ha donat un servei boníssim i espero que amb l'ERO això no canviï.

#1 spanish, Madrid, 12/02/2013 - 04:58

a mi como si cierran...menudo chiringuito