Publicitat

L'entitat vol fer un ERO que afectaria 190 treballadors

El Reial Automòbil Club de Catalunya (RACC) vol fer un ERO que deixaria més de 190 persones sense feina. Com a protesta els treballadors han planejat una jornada de vaga que s'ha portat a terme aquest dilluns.

Aquest Expedient de Regulació d'Ocupació afectaria 194 persones del grup -un 13% de la plantilla- a banda de 13 persones més d'una empresa externa de gestió de l'atenció en carretera.

Els treballadors han protestat aquest dilluns davant la seu del RACC en dos torns (de 9 a 11 del matí i de 17 a 19 hores de la tarda).

Sílvia Martínez, portaveu d'UGT, ha assegurat a e-notícies que està previst que el proper 18 de febrer es tanqui la negociació de l'ERO i "es procedirà o bé a entregar-lo a acomiadar les persones que l'empresa cregui".

Malgrat que des de l'empresa s'apunta a motius econòmics, Martínez considera que els acomiadaments són la causa "d'una mala gestió pura i dura".

"Ara estem en període de consultes i de negociació", ha afegit abans de dir que "no acceptem ni els acomiadaments ni la baixada salarial que volen presentar a la nostra àrea d'assistència que ja està mig externalitzada".

Imatge de la protesta
Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Tyr, Barcelona, 12/02/2013 - 10:46

Esperem que el servei d'atenció no se'n ressenteixi. Fins ara el RACC m'ha donat un servei boníssim i espero que amb l'ERO això no canviï.

#1 spanish, Madrid, 12/02/2013 - 04:58

a mi como si cierran...menudo chiringuito