Publicitat
Economia · 7 de Novembre de 2008. 14:59h.

El PSOE no destina ni un euro a rebaixar peatges

La Generalitat havia demanat més de 42 milions, però no hi ha cap partida als Pressupostos de l'Estat

El PSOE no destina ni un euro a rebaixar peatges

Peatge de Mollet

El Govern del PSOE no té previst destinar cap euro per a la rebaixa de peatges a Catalunya, segons han denunciat el portaveu de CiU al Parlament, Oriol Pujol, i el portaveu en matèria d'infraestructures, Josep Rull, després d'analitzar els projete de Pressupostos de l'Estat per al 2009. El Govern català, en efecte, va demanar un total de 42,2 milions d'euros d'acord amb la "Propuesta de Inversiones del Estado en Catalunya según la Disposición Adicional 3ª del Estatuto de Autonomía de Catalunya", un document oficial del Departament d'Economia i Finances del passat 22 de juliol.

Les previsions incloïen 5,1 milions d'euros per a actuacions en matèria de peatges de l'"AP-7 tram Amposta-l'Ampolla"; 8,5 per al "Peatge de Martorell", que eren bonificacons per usuaris del Baix Penedès més enllà de les actuals, que beneficien només als habitants de Gelida i Sant Sadurní d'Anoia, i 28,6 en "Noves actuacions a determinar". En el projecte de llei de Pressupostos de l'Estat no hi ha, en canvi, cap partida per a aquests conceptes.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Fran, Llinars, 09/11/2008 - 16:38

Lo dels peatges estatals son una aberracio,pero i els de la Generalitat?els mes cars d´europa!! ara que ERC esta al govern ja fa allo de Catalunya lliure de peatges?que treguin els de Vilanova,Sitges,Cadí, Manresa...ploran fent el mateix que els altres.

#6 anna maria r.r.z., BARNA, 08/11/2008 - 20:08

Para que? si ellos tienen dinero suficiente para sus audis, viajes y comilonas. Paga el pueblo tonto.

#5 sulfuro sulfuro, Barcelona, 08/11/2008 - 19:26

Nadie consintió mayores aumentos de los peajes que CiU que siempre se ha llevado muy bien con la Caixa.
No hay que extrañarse de que tampoco el Tripartit mire por los ciudadanos en contra de los que condonan créditos .

#4 Hug, Begur, 08/11/2008 - 18:06

No veig baixar la gasolina (i el petroli a 60 dolars), som els unics que paguem llibres de texte a preu d´enciclopedies. Que mes dona ja els peatges?. Boicot a la autopista!!

#3 Torracollons, Terrassa, 08/11/2008 - 11:17

Algú somiava quelcom diferent?
Crec que només a Catalunya, per la majoría immigrant espanyola, pateix aquesta demència, com es la de votar a un partit estatal que fa una política totalment adversa a Catalunya, per tant als propis interessos dels votants.