Publicitat
Economia · 24 de Febrer de 2012. 22:29h.

El PSC troba que és "un capítol més de l'obsessió recentralitzadora de Rajoy"

Navarro considera el PP fa "atacs a l'estat autonòmic"

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha assegurat que amb l’anunci del Consell de Ministres d’agrupar tots els organismes reguladors i, per tant, que Barcelona deixi de ser la seu de la Comissió del Mercat de les Telecomunicacions, “assistim a un capítol més de l’obsessió recentralitzadora del Govern d’Espanya”.
 
El líder dels socialistes catalans ha assenyalat que moltes de les darreres mesures que ha pres el Govern central suposen “atacs a l’estat autonòmic”. I ha esmentat “que l’aeroport del Prat torni a estar sota tutela d’AENA, que es ressuciti el Pla Hidrològic Nacional, que s’opti pel Corredor Central enlloc del Mediterrani o es posi en marxa una reforma laboral que atempta contra les competències de Catalunya”.
 
Navarro ha subratllat que el fet que la CMT estigués a Barcelona “és un element de capitat molt important pel nostre desenvolupament econòmic” i que ara la “desconfiança del PP en les autonomies” ens “fa tornar enrera i desfer el camí de l’estat autonòmic”.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 Luis, Badalona, 25/02/2012 - 14:03

Un principo fundamental de la logística dice que cuando los recursos son escasos hay que centralizarlos. Ni más ni menos que lo que hace el PP. Centralizar las comisiones de la competencia es una buena medida. Es normal, además, que estén en la capital del Reino, a mano del poder.

#1.1 andreu, tarragona, 25/02/2012 - 14:25

Por catalanes como tu así esta Cataluña, si es que lo eres claro.