Publicitat
Economia · 29 de Juny de 2012. 14:47h.

El PSC no impedirà que Narcís Serra comparegui

En la comissió parlamentària sobre les caixes d’estalvis

El PSC no impedirà que Narcís Serra comparegui

Navarro, amb Fuentes

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha explicat que la seva formació no posarà impediments perquè l’exvicepresident del govern espanyol i expresident de Caixa Catalunya, Narcís Serra, comparegui davant la comissió del Parlament sobre les caixes d’estalvis.

En una entrevista al programa El matí de Catalunya Ràdio, amb Manel Fuentes, Navarro ha dit, però, que s’hauria de “donar l’oportunitat també a moltes persones que es puguin explicar, el senyor Narcís Serra i totes les persones que convingui, evidentment, però no només el senyor Narcís Serra”.

El màxim dirigent dels socialistes catalans ha assenyalat que l’exgovernador del Banc d’Espanya, Miguel Ángel Fernández Ordóñez, o l’expresident de Bankia, Rodrigo Rato, també haurien de donar explicacions: “En aquesta comissió es pot cridar moltes persones que, probablement, han tingut moltes responsabilitats en aquesta gestió de les entitats financeres. Ara, també li diré que una comissió d’investigació és una comissió per buscar la veritat i les responsabilitats si hi són, però no és un espectacle.”

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat