Publicitat
Economia · 9 de Febrer de 2010. 19:51h.

El PSC diu que "Zapatero pren la iniciativa”

Francesc Vallès afirma que "el millor pacte d’Estat és donar suport al Govern espanyol"

El PSC diu que "Zapatero pren la iniciativa”

El coordinador dels diputats i senadors del PSC, Francesc Vallès

El coordinador dels diputats i senadors del PSC, Francesc Vallès, ha valorat positivament l'anunci fet pel president del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, davant els grups parlamentaris socialistes del Congrés, el Senat i el Parlament Europeu sobre l’ampliació del subsidi de 420 euros per als aturats de llarga duració durant sis mesos més. Vallès ha afirmat que "davant l’actual conjuntura econòmica, Zapatero pren la iniciativa i posa en marxa mesures que ens permetran sortir de la crisi”.

També ha afirmat que "el millor pacte d’Estat que es pot fer ara mateix és donar suport al Govern [espanyol] en les seves mesures d’austeritat i protecció social per als més desafavorits, i facilitar el diàleg social per tal de generar confiança en els mercats financers internacionals".

Ha afegit que "cal donar prioritat al diàleg social per afrontar la reforma del mercat de treball, sense passos enrere en els drets dels treballadors”, i en aquest sentit s’ha felicitat per l’acord entre els sindicats i la patronal per l’augment dels salaris en els propers tres anys.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 la culpa és del xa xa xa, Mambo, 10/02/2010 - 13:04

hohohoho huhuhuhuhuhu quins kllns que tenen els de la filial

#4 ramon, Tarragona, 10/02/2010 - 08:46

Però encara hi ha algú que se'ls cregui a aquests? Els 9 mesos que els queden de governar seran un calvari. Però després, apa! a filar! i 23 anys més oposant-se, que és el paper que han de tenir aquests mentiders ineptes

#3 Núria, Reus, 10/02/2010 - 08:33

Les coses que han de dir alguns, i els culs que s'han de llepar per guanyar-se la vida.

#2 Ramon, el masnou, 09/02/2010 - 22:35

quin barrut aquest

#1 Ramon, Barcelona, 09/02/2010 - 20:16

Ni hi ha oposició ni hi ha democràcia. En democràcia, si hi hagués oposició, els sociates no podrien ni sortir al carrer sense que que els llancessin tomàquets si no pedres.