Publicitat
Economia · 22 de Juliol de 2010. 20:14h.

El PSC assegura el ministeri "manté" les inversions

Considera "lògic" que Foment retalli els seus projectes a Catalunya

El PSC assegura el ministeri "manté" les inversions

Imatge d'arxiu de Francesc Vallès

El coordinador dels diputats i senadors del PSC, Francesc Vallès, ha afirmat, sobre l'anunci del ministeri de Foment de retallar les inversions del departament a Catalunya, que es manté la resta d'inversions previstes".

Vallès ha considerat “lògic” que Catalunya “participi solidàriament en la necessària reducció del dèficit, sempre que es respecti l’addicional tercera” [de l'Estatut]. En qualsevol cas, ha indicat, “la concreció definitiva de les obres afectades haurà de resoldre’s mitjançant les negociacions entre el Govern de la Generalitat i el Govern de l’Estat”.

D’altra banda, a més del compromís amb l’Estatut, Vallès ha destacat que “l’anunci confirma que es mantenen la resta d’inversions previstes a Catalunya en carreteres, ports i aeroports i, sobretot, l’aposta pel ferrocarril a Catalunya, i en concret, per l’alta velocitat”.

“El ministre", ha afegit, "ha tornat a deixar clar que no es toca cap de les grans obres de l’Ave que estan en marxa: el túnel que creua Barcelona, l’arribada de l’alta velocitat a Girona, el corredor del Mediterrani i l’estació de la Sagrera”. També ha dit que la inversió en infraestructures a Catalunya “continua sent la més alta de la història”, i supera “amb escreix la dels vuit anys de governs de CiU-PP”.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 carrasclet, Reus, 23/07/2010 - 23:51

Clar que les manté mai havia pensat en fer-les només les pressuposta per enganyar al catalans.

#12 joan, barcelona, 23/07/2010 - 17:01

aquets son els que defensen catalunya. donç.aqui els teniu els que els vareu votar quand la chacon deia la catalunya que avança ,el montilla si guanya zapatero guanya catalunya donç aqui els teniu.

#11 Ramon, REUS, 23/07/2010 - 14:46

Francesc, no et cau la cara de vergonya amb les teves pròpies declaracions?
Com pots anar per Reus de la mà dels teus fills?, tot només per conservar la cadira i el sou. Canvies d'e criteri com un panell, també fas de titella !

#10 A.R.T., Reus, 23/07/2010 - 12:34

Quin morro aquest paio, es deu creure que els mortals nascuts a Catalunya som tontos, estem cansats d´aquesta colla d´ineptes sucursalistes que volen jugar amb els sentiments dels catalans.

#9 La culpa és d´en FIgo, i de la Maleni, 23/07/2010 - 11:45

Espereu que encara no han piulat ni l´Iceta ni en Ferran-quan surtin amb la frase arxiconeguda...la culpa és del PP i d´en Mas per fotre pals a les rodes del govern progressist i catalanista que tantes coses ha fet per Catalunya i els catalans