Publicitat
Economia · 29 de Maig de 2020. 10:26h.

El president de la Cambra culpa el Govern de "no plantar cara"

Joan Canadell també lamenta que "l'Estat no s'ha implicat" amb Nissan

El president de la Cambra culpa el Govern de "no plantar cara"

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha difós a través del seu Twitter una conversa de whatsapp amb "un ex-alt directiu de Nissan" que culpa al Govern espanyol i la Generalitat del tancament de la planta de la Zona Franca de Barcelona.

L'exdirectiu explica, segons Canadell, que "estic molt emprenyat" i subratlla que "l'Estat espanyol no s'ha implicat en el tema i el nostre govern no els planta cara tal com caldria. Ens hem de desfer d'aquest Estat a tota pressa abans no ens acabi d'arruïnar del tot..."

"Ara hi ha un motiu més per fer-ho. Caldria mobilitzar cambres, patronals, associacions professionals i cíviques, sindicats, i defensar per tots els mitjans el nostre teixit productiu i de rebot la independència de Catalunya", ha afegit. "A què esperem?", s'ha preguntat.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#16 Luigi , zgz, 30/05/2020 - 12:07

Joan, que has hablado con un alto directivo de la Nissan? Joan, Joan, que te está creciendo la nariz.......

#15 Figueras, Figueras, 29/05/2020 - 23:50

Joan Caradura, no deieu a les empreses que marxesin? A veure si us aclareu... Poder tb demaneu la independència i no la voleu?? Només sabeu que demanar i plorar, com nens mal criats

#14 Qüestió d'objectius, Capetown del Llobregat, 29/05/2020 - 13:52

L'objectiu del Govern és mantenir les poltrones quan més temps millor i el mateix succeeix amb el govern central, per tant els objectius d'uns i altres s'han complert, de fet cap d'els dos governs ha esmentat mai que l'economía sigui el seu objectiu prioritari, que és inmigració, paridad (?) país per a tothom, igualdad (?) i flower-power.

#13 un musclu, bcn, 29/05/2020 - 13:14

Ara l interesa l Estat? Esteu com un llum

#12 Flanagan, Tabarnia City, 29/05/2020 - 13:00

Aquí solo hubo dinero para Ficosa,empresa amiga.