Publicitat
Economia · 20 de Novembre de 2014. 09:26h.

El president de Freixenet està “preocupat”

Josep Lluís Bonet lamenta “les tensions” i desitja que la querella contra Mas “no tingui cap conseqüència”

El president de Freixenet està “preocupat”

Bonet

El president de Freixenet i nou president de la Cambra de Comerç Espanya, Josep Lluís Bonet, en una entrevista a Els Matins de TV3, ha reivindicat que “Catalunya és una part essencial d’Espanya” i ha reconegut que “estic preocupat per l’estabilitat del país, les tensions no són bones”.

Bonet ha recordat que “una cosa és la política i l’altra, l’economia. La gent viu de l’economia”. En aquest sentit ha apostat per “donar equilibri, moderació i arribar a consensos”. El president de Freixenet ha qualificat de “petit incident” la querella de Fiscalia contra Mas, Ortega i Rigau, però s’ha mostrat esperançat que aquesta no “trenqui el diàleg”.

És per aquest motiu que ha manifestat “per l’estima personal que sento per Mas i Ortega  desitjo que no tingui cap conseqüència”. També ha assenyalat que “quan més duri la legislatura i més estabilitat hi hagi millor, però no sóc un expert”. Finalment ha reconegut que “em preocupa un possible boicot al cava”, tot i advertir que existeix “un principi de recuperació”.

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#32 BEJOTA, BCN, 24/11/2014 - 15:21

Continuaran només amb la producció planificada
Volkswagen frena les seves inversions a Catalunya a causa del pla secessionista d'Artur Mas.
La fàbrica que la multinacional té a Martorell està considerada la més moderna del Grup Volkswagen a Europa. Compta amb 11.500 empleats directes.

#32.1 BEJOTA, BCN, 04/12/2014 - 15:26

Neix l'associació Empresaris de Catalunya per "donar veu als empresaris i professionals de l'empresa que desitgem alertar de les conseqüències negatives que portaria el 'procés secessionista' català per a l'activitat econòmica de Catalunya".

GAME OVER !

#31 Rosamaria Cendrós, Barcelona, 21/11/2014 - 17:18

De totes maneres aquest home fa mala cara, cara de prunes agres. No serà que s'ha clavat un traguinyol del seu Freixenet i està amb una acidesa que no s'aguanta? Petit incedent el tema de la querella? Quins nassos que te!

#30 Calígula, Girona, 20/11/2014 - 21:39

A este señor ya le está faltando tiempo en trasladar sus cavas a la Rioja o a Castilla, si quiere que la empresa subsista.

#27 Cap conseqüència, bcn, 20/11/2014 - 17:39

L'aplicació de la LLei , sigui quin sigui el resultat, no tindrà cap conseqüència.

#26 fideli, rdnes, 20/11/2014 - 16:57

dependentistes en són els catalans ganduls i mediocres.