Publicitat
Economia · 8 de Febrer de 2011. 21:59h.

El Prat comença a sortir de la crisi

L'aeroport de Barcelona va augmentar un 20% el número de passatgers al gener

El Prat comença a sortir de la crisi

Una imatge de l'aeroport de Barcelona

L’aeroport de Barcelona va registrar durant el mes de gener 2.006.841 passatgers, xifra que suposa un augment del 20% respecte al mateix més de l’any passat. En aquest sentit, destaca el creixement del 23,6% del trànsit internacional no UE amb 269.400 viatgers, amb un augment destacat en els passatgers de vols intercontinentals, que se situa en un més 20% respecte al gener de 2010.
 
En l’apartat de vols intercontinentals destaca el creixement d’Aerolíneas Argentinas, amb l’augment de freqüències a Buenos Aires, la nova ruta de Qatar Airways a Doha iniciada el 2010 i els nous destins operats per Spanair a Tel Aviv, Bamako o Nador, entre d’altres.
 
Amb aquestes xifres, l’aeroport acumula més d’un any consecutiu de creixement a excepció del passat abril, que va estar marcat per l’afectació del núvol de cendres provocat pel volcà islandès, confirmant així la seva tendència a l’alça.
 
En l’apartat d’operacions, durant l’últim més es van realitzar 21.589 enlairaments i aterratges, fet que suposa un creixements del 13,1%. En relació al transport de mercaderies, l’Aeroport de Barcelona va gestionar 7.796.610 kg, un 9,4% més que durant el gener de l’any passat.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat