Publicitat
Economia · 7 d'Octubre de 2010. 15:39h.

El PPC es desmarca del Cercle

Sánchez-Camacho: "la prioritat és sortir de la crisi"

El PPC es desmarca del Cercle

Una trobada d'El Cercle d'Economia

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha afirmat  que “no crec que s’hagi de refer el pacte constitucional sinó que la prioritat ara es sortir de la gravíssima crisi econòmica, tornar a crear ocupació, tornar a donar oportunitats als joves i als aturats catalans”.
 
Sánchez-Camacho ha assegurat que “Catalunya ha de tornar a recuperar el lideratge econòmic, social i cultural a Espanya i el prestigi perdut durant els set anys de govern tripartit”. “S’han d’enfortir els vincles de la nostra relació amb Espanya i això es fa amb unes correctes polítiques econòmiques i socials. El PPC és el partit que garanteix aquest enfortiment i no entrar en aventures independentistes o sobiranistes que volen altres partit com CiU, ha afegit.
 
La presidenta del PPC ha afirmat que “els documents del Cercle d’Economia sempre han de ser analitzats i estudiats donat el prestigi de la institució”.  No obstant això, ha reiterat que “la prioritat ara no és parlar de pactes i de reformes constitucionals, sinó treure a Catalunya de la crisis econòmica, crear ocupació i acabar amb els gairebé 700.000 aturats catalans, i crec que aquesta és també la prioritat del Cercle d’Economia”.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Josep Maria Capdevila, Barcelona, 08/10/2010 - 17:29

HOMBRE NORMAL!!!!: PUES OS VAN A COMPRAR VUESTROS PRODUCTOS LA REPUBLICA FRANCESA, JA,JA,JA,JA. COMO SE PUEDE SER TAN INEPTO. POR ESTAR EN CRISIS INTENTAN CONSEGUIR SUBVENCIONES EN LA LOCA DERIVA DEL TRIPARTITO A LA CARRERA DE ESPAÑOL EL ULTIMO. ES TERRIBLE HASTA EL EMPRESARIADO. QUE ENFERMEDAD!!!!

#3 Ciutadà català, Catalunya Lliure, 08/10/2010 - 00:31

Molt bé Alicia, precisament per a sortir millor d'aquesta crisi cal prendre les decisions que calgui, ara dins d'Espanya estant, això és impossible. Ara toca el dret a decidir, ara toca l'Estat propi.

#2 ANTON, san jose, 08/10/2010 - 00:13

¿Ahora la prioridad vuelve a ser la crisis?, pues ayer creia que la prioridad eran los toros, ¿no sera que todo es prioritario menos catalunya?

#1 Arruabarrena, Barcelona, 07/10/2010 - 19:59

No Alicia. Cataluña ha perdido el liderazgo económico, social y cultural en los 25 años de gobiernos nacionalistas, de los que el tripartito sólo ha gobernado 7. No quites responsabilidad a CIU aunque vayas a pactar con ellos. Tú serás responsable también porque seguirá empeorando con tu ayuda.