Publicitat
Economia · 19 de Novembre de 2009. 17:39h.

El PPC acusa la Generalitat de "tirar la casa per la finestra"

L'endeutament superarà els 38.000 milions d'euros

El PPC acusa la Generalitat de "tirar la casa per la finestra"

Alícia Sánchez-Camacho, amb Rajoy i Arenas, durant la recent convenció estatal del PP a Barcelona

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha denunciat que "el deute històric de la Generalitat superarà els 38 mil milions d'euros, és a dir, el deute suposa més 11.000 euros per família catalana”. En aquest sentit, ha explicat que “el límit de dèficit no pot superar el 2,5% del producte interior brut, mentre que la Generalitat preveu el 3,25%”. Ha afegit que “en lloc de donar exemple d'austeritat, el que fan és llençar la casa per la finestra”.
 
Per la presidenta del PPC “els pressupostos de la Generalitat portaran a Catalunya a la ruïna”. Per aquest motiu, ha anunciat que el Partit Popular presentarà una proposta alternativa per baixar els impostos, crear llocs de treball, i donar suport a les petites i mitjanes empreses i a les famílies”.
 
Així mateix, Sánchez-Camacho ha explicat que “l'acord de finançament, tan celebrat pel tripartit, no ha servit per a res més que per pujar els impostos dels catalans”. En aquest sentit, ha assenyalat que “si Catalunya és la segona comunitat d'Espanya en dèficit previst, després d'Extremadura, només vol dir que el finançament ha estat un engany més de Zapatero i Montilla”.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Hug, Begur, 20/11/2009 - 10:43

Alicia, entens ara el problema del finançament a catalunya? Perque has portat l´estatut al constitucional ? si elTC el tomba, el deuta encara sera mes alta. El PP, UPD i C´S sou partits irresponsables.

#2 Ayme, Barçalona, 20/11/2009 - 09:39

El PP ha perdut tota la meva credibilitat, pot dir misa...


el meu bloq:
http://portalcatala.forocatalan.com

#1 pere, bcn, 19/11/2009 - 17:49

Quina barra! els espanyols ens roben els diners i llavors encara ens acusen si no en tenim prou i ens hem d'endeutar.