Publicitat
Economia · 11 d'Agost de 2009. 21:52h.

El PP es desmarca de la patronal

Rajoy no dóna suport a la rebaixa salarial de l'1%

El PP es desmarca de la patronal

Rajoy i Díaz Ferrán, en una imatge d'arxiu

Mariano Rajoy ha dit que no dóna suport a la inclusió en els convenis col·lectius d'una rebaixa salarial "com a mínim" de l'1%, tal i com va demanar el president de la Confederació Espanyola d'Organitzacions Empresarials (CEOE), Gerardo Díaz Ferrán. "Jo no dono suport a això", ha afirmat el líder del Partit Popular (PP), just abans de responsabilitzar al Govern de José Luis Rodríguez Zapatero del trencament del diàleg social.

"Empresaris i sindicats defensen els seus interessos i l'obligació del Govern és intentar que arribin a un acord", ha destacat el cap de l'oposició, i ha criticat la "incapacitat" de l'executiu socialista per treure endavant aquesta tasca. Rajoy ha afegit que aquesta situació és "molt negativa" en plena crisi perquè "genera molta desconfiança en l'economia".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Hayek, Barcelona, 12/08/2009 - 17:37

Coses aguantades artificialment: BANCS, BENS IMMOBILIARIS, SOUS I SALARIS, EMPRESES INDUSTRIALS. Tranquils anem a una japanització de l'economia espanyols, però per la part negativa. jejeje, d'aquí sortirem en uns 10 anyets, dècada perduda

#1 Ernest, Tarragona, 12/08/2009 - 10:35

Sa p... mare, es passen els convenis col·lectius pel forro del paquet i ara volen aprofitant-se d'ells que ens rebaixin el sou, rebaixeu-vos l'1% dels vostres sous, cabrons, que cobreu el triple que cobro jo.