Publicitat
Economia · 11 d'Octubre de 2008. 20:48h.

El PP 'boicoteja' un empresari hoteler

Antonio Catalán va fer de mitjancer entre UPN i PSOE

El PP 'boicoteja' un empresari hoteler

Antonio Catalán

Com van fer en plena etapa de la crispació amb el després desaparegut Jesús de Polanco, propietari del grup Prisa, els populars han declarat la guerra a un altre empresari: el navarrès Antonio Catalán, president d'AC Hoteles i bon amic tant del líder d'UPN, Miguel Sanz, com del cap de l'Executiu, José Luis Rodríguez Zapatero, segons informa El Periódico. Catalán va mediar l'estiu del 2007 perquè el PSOE, mitjançant la seva abstenció, propiciés la investidura de Sanz com a president navarrès, i ara abona el pacte pressupostari entre socialistes i UPN que tant inquieta els populars, socis de Sanz. El boicot, encara que negat pel PP, ja està en marxa: el 3 d'octubre, el partit va cancel.lar una reserva de 45 habitacions a l'hotel AC A Coruña, propietat de Catalán.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Carles, Satn Just, 13/10/2008 - 14:59

Per afegir més informació d'aquest empresari, dir que té col.locat a l'ex-delegat del govern de catalunya en l'etapa de FELIPE GONZALEZ, concretament el Sr. MIGUEL SOLANS SOTERAS,. Així que aquest personatge té bons tentacles amb els socialistes

#2 Albert, BCN, 12/10/2008 - 20:41

Y el seretari genral d'UPN també es diu de cognom Catalán...diria que Alberto....

#1 Joan N, Barcelona, 12/10/2008 - 14:38

La informació ometeix un element important, el cosí d'Antonio Catalán és Carlos Solchaga Catalán. Amb aquesta informació potser s'entèn millor la notícia, oi?