Publicitat
Economia · 17 de Maig de 2012. 12:55h.

El PP adverteix que sense ell no hi haurà pacte fiscal

Camacho considera que excloure'ls pot provocar una "fractura social"

El PP adverteix que sense ell no hi haurà pacte fiscal

Camacho, amb Artur Mas

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez Camacho, ha fet una "valoració positiva" de la seva trobada amb Artur Mas i ha apostat per "promoure un gran pacte que ens porti a la recuperació econòmica del país". Camacho ha augurat que "el pla d'ajust complirà amb el dèficit, els deures des de Catalunya s'han fet".

En aquest sentit s'ha felicitat per la "reducció de les subvencions i reestructuració de les empreses públiques" i ha alertat que "el debat sobre el pacte fiscal ha de ser conseqüència de la recuperació".

Camacho ha remarcat que "la prioritat no és el pacte fiscal, és la recuperació econòmica de Catalunya. No és veritat que només amb el pacte fiscal se solucioni la crisi". També ha insistit que "no necessitem la clau de la caixa, sinó la unió de totes les forces per millorar el finançament". "La millora del finançament podria ser garantia d'èxit amb el PP", ha afegit.

La dirigent del PPC considera que "s'han d'evitar els calendaris que portin Catalunya a una confrontació. El PPC serà la garantia de que no hi hagi fractura". "La privatització d'algunes empreses públiques s'hauria d'haver prioritzat a retallar el sou de funcionaris", ha indicat.

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#20 Jordi Tallaferro, Barcelona, 18/05/2012 - 17:25

Pacte o submissió a les seves exigències.? Que no ens vulguin enredar més. Ja s'han retratat prou tots plegats del que són i el que volen de Cartalunya.

#19 Ernest, Tarragona, 18/05/2012 - 09:32

Fractura social...és el seu problema, són ells qui es neguen a acceptar la realitat de país CATALÀ, que no toquin els collons i si no els agrada, CAMPO!!!!! que la península ibérica es mooooooolt gran.

#18 pep, Ripoll, 17/05/2012 - 21:14

LA CA-MACHO em fa gràcia. Cada vegada que la veig em fa tota la impressió que estic veien "El Planeta dels simis" Y quan només la sento m'imagino que s'ha escapat un lloro del parc. ha, ha, ha,!!!

#17 Xavi, Barcelona, 17/05/2012 - 20:13

Com a ciu se li ocurreixi fer un pacte fiscal de minims amb el PP de catalunya, ienganyarbuna vegada mes als catalans perdran el meu vot per sempre.

#17.1 pep, manresa, 17/05/2012 - 20:38

I el meu, però em sembla que aquesta vegada això no és possible, la cosa està tan malament que no ens ho podem permetre, ens estan escanyant tant que només ens en podem sortir amb una patada als collons, i diria que això ja ho saben

#16 LOLA, BARCELONA, 17/05/2012 - 19:30

Els catalans sempre mendigant a espanya ara això i ara allò... a veure si ve algú amb collons de veritat i exigeix la llibertat d'un cop per totes!!!!! independència i deixar de que ens segueixin amargant l'existència!!!!!

#16.1 pep, manresa, 17/05/2012 - 20:17

Tens tota la raó LOLA, per cert, vas escoltar les paraules de l'Artur Mas ahir al vespre amb el Cuní?, a mi em va semblar molt interessant
Podria ser que la situació extrema en la que estem forcés els polítics a trobar l'única sortida possible
D'aquesta, o en sortim independents o no en sortim