Publicitat
Economia · 3 d'Agost de 2020. 10:01h.

"El PDECAT no és el partit del 3%"

La consellera Àngels Chacón no se sent "part d'aquestes irregularitats"

"El PDECAT no és el partit del 3%"

La consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha afirmat en una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio que "el PDECAT no és el partit del 3%". "Gent com jo, que fa just quatre anys que ho sóc, no em sento part d'aquestes irregularitats que hi puguin haver hagut", ha afegit.

Sobre la proposta que va fer el vicepresident Pere Aragonès perquè la Generalitat es personi en la causa del 3%, Chacón ha dit que "la Generalitat s'ha de preocupar en qualsevol dels àmbits... finançer, temes d'assetjament... qualsevol dels àmbits".

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#26 electra, Barcelona, 04/08/2020 - 10:20

Si noia si, el PDCAT, JXC i tots els que heu sortit de CDC, tots heu sortit del mateix forat del 5% no del 3% com diuen. Pregunta als empresaris d'aquest país hi t'ho explicarant.

#25 Neferu, Barcelona, 04/08/2020 - 09:40

¿Mandeeee? Todos los partidos catalanes son parte del 3%. Los unos por robarnos y los otros por cómplices; por saber lo que pasaba y callarlo durante largos años. Así que nadie, ningún político de ninguna formación catalana de aquella época está exento de culpabilidad y, el pdecat por mucho q cambie de nombre siempre será Convergencia,la ladr

#24 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 04/08/2020 - 00:56

Pasar de guardians de la etica i la moral a ser uns habituals dels banquillos judicials amb quinquis, putes i colpistes nomes s´aconsegueix meritant.ho amb escreix pero sobre tot per no llevarse molt, molt, molt aviat com recomana el Guardiola, sempre abans de que arribi la Guardia Sivil.

#21 Steaker, Barcelona, 03/08/2020 - 17:38

Podrían tener ese mismo rasero con PP, Ciudadanos e incluso Vox, cuando les llaman "herederos del franquismo". Y lo curioso es que su partido es tan de derechas como los dos primeros. Pero ya se sabe, las derechas catalanas son buenas, las otras son fachas.

#20 Marc, Barcelona, 03/08/2020 - 16:24

No lo sois porque cobrais de mordida un porcentaje mayor, carod rovira dijo que le habían reconocido que cobran bastante más que el 3%, panda de mafiosos.