Publicitat
Economia · 5 de Febrer de 2012. 13:16h.

"El pacte fiscal és una presa de pèl"

Sala i Martín: "Espanya és com uns trilers"

"El pacte fiscal és una presa de pèl"

Sala i Martín

L'economista Xavier Sala i Martín, en una entrevista a l'Ara, considera que "l'autonomia és una farsa, manen els espanyols i diuen el que hem de retallar i no paguen el que deuen. Només hi ha una sortida: un altre país en què tu puguis decidir".

"Ara agonitzarem 2 o 3 anys més, fins que vegem que el pacte fiscal és una presa de pèl com una catedral. Hi ha dues constants al món: la velocitat de la llum i el dèficit fiscal català. Facis les reformes que facis, sempre surt el 8%, i cada 5 anys sempre ve algú que diu que el nou pla és el millor de la història i tornes a fer els números i és el 8%", afegeix.

"Espanya és com uns trilers: et donen coses, després aixeques el gobelet i surt el 8%", conclou. També lamenta que "els meus estudiants de Nova York volen ser Zuckerberg o Steve Jobs, els d'aquí volen ser funcionaris".

Publicitat

55 Comentaris

Publicitat
#33 XaviMuà, Barcelona, 21/02/2012 - 14:16

Ja hem vist on les polítiques neoliberals del Sr Sala Martín ens han portat, a la ruïna, què pretén ara, ser el futur president de Catalunya, ja va demostrar al Barça que no dominava els seus números i és que una cosa són la teoria i una altra la pràctica.

#32 Q bonito, m'ha quedao!, 06/02/2012 - 21:23

La desgracia es que los de aquí,
quieran ser Sala i Martí.

#31 ton, sallent, 06/02/2012 - 19:56

bé ja n´hi ha prou sr. Sala, per quan un cara a cara a quealsevol tele amb els economistes d´Espanya i vosté i esl seus, sense límits de temps a veure si d´una puta vegada ens n´ enterem de que collons ens passa a tots.

#30 pepe, andorra, 06/02/2012 - 19:21

no esta demostrado q en todas condiciones y en todo momento la velocidad de la luz sea constante. Y en ciencia la unica verdad absoluta es q no hay verdades absolutas. Es lo q pasa cuando eres economista. Este parece de los malos. Como si le hubieran regalado la carrera.

#29 Guerau, València, 06/02/2012 - 18:38

La burgesia catalana que controla tots els recursos de Catalunya no ha sabut mai en quin país vivia ni quina era la seva dimensió històrica. Però, és que l'últim que ha de fer un país és donar tot el poder a la seva burgesia... com ha estat el cas de Catalunya...el fracàs és un garantia