Publicitat

La cadena Plus Fresc obre un establiment amb zones de trobada, servei de cafè, jocs infantils i internet

El nou súper

El conseller delegat de Plus Fresc, Rafael Pujol, amb l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, i la responsable de Comerç del consistori, Dolors Arderiu

La cadena Plus Fresc ha obert al barri lleidatà de Cappont un establiment amb un nou sistema de presentació del producte i de servei als clients. Es tracta d'un supermercat innovador quant a la presentació del producte en carrers de prestatgeries amb cantonades corves i quant als serveis al client amb zones de trobada, servei de cafè, espai de jocs infantils i un punt d'informació interactiva mitjançant una pantalla tàctil.

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat de la tinenta d'alcalde responsable de Comerç, Dolors Arderiu, ha assistit a la inauguració del nou establiment de la cadena de distribució lleidatana. Ros ha felicitat el conseller delegat de Plus Fresc, Rafael Pujol, per la seva aposta per la innovació i la qualitat.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Pilar Gomà, Barcelona, 24/02/2011 - 15:29

És una notícia d'un comerç que aposta per la modernitat i el bon servei. Felicitats als innovadors.

#1 Joan Aguilar, Tàrrega, 23/02/2011 - 09:03

Quina mena de notícia és aquesta? Aquesta popaganda descarada i fora de lloc de l'alcalde Ros m'ha deixat certament glaçat.