Publicitat
Economia · 16 de Febrer de 2016. 19:03h.

El Mobile World Congress demana retirar una tanca publicitària d’un prostíbul

L’agència de companyia la treurà per garantir “el bon desenvolupament de l’esdeveniment més rellevant de Barcelona”

El Mobile World Congress demana retirar una tanca publicitària d’un prostíbul

Imatge de l'anunci (Foto: Apricots)

La organització del Mobile World Congress ha demanat retirar una tanca publicitària a la companyia de prostitució Apricots. La tanca està instal·lada a prop dels pavellons de Fira de Barcelona on se celebrarà el saló. La companyia ha acceptat la petició. El seu CEO, Javier Martínez, ha afirmat que ho fan per garantir “el bon desenvolupament de l’esdeveniment més rellevant de Barcelona”.

Els organitzadors del MWC haurien demanat la retirada de la tanca per "crear un ambient confortable per als delegats” segons ha informat Apritcots a EFE. L’Associació GSMA ha expressat a la mateixa agència la seva satisfacció per la retirada de la publicitat, i ha afirmat que es farà "en interès del nostre esdeveniment i dels nostres delegats de tot el món”.

La tanca de publicitat està instal·lada molt a prop de la Gran Vía a la confluència de l'avinguda de Vilanova i el carrer Primer de Maig de l'Hospitalet de Llobregat. Apricots ha decidit retirar-la el proper dimecres día 17 i no la tornarà a instal·lar fins que no finalitzi el saló el dia 25.

A l’anunci apareix el nom de la companyia i la seva plana web. Apricots té dos locals a Barcelona i anuncia l’obertura d’un tercer próximament.

Imatge de l'anunci (Foto: Apricots)

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Jeipi, Terrassa, 18/02/2016 - 15:13

Ah, però no és l'anunci d'una fruiteria?

#12 Elena, Sant Cugat, 18/02/2016 - 11:19

"Un ambiente confortable para los delegados", y piden retirar un simple anuncio? ¡Por Dios, qué patético!

¿Y a quién pretenden engañar?, ¿a sus mujeres? Las prostitutas se forran cuando hay el MWC, y si lo hacen de forma voluntaria y honesta, no creo que nadie tenga derecho a censurarlas.

#11 botifler1914, Barcelokinistan, 17/02/2016 - 10:07

Hipócritas!!! En mi rellano hay uno y para el MWC necesitan refuerzos...

#10 Vergonya Aliena Sento, Burundi del Nord, nou estat d'Europa., 17/02/2016 - 08:45

Que substitueixin l'anunci per un altre que recomani dutxes d'aigua freda (Sanitaris ROCA en faria bon negoci) i cilicis i altres joguines eròtico-religioses. Pobres executius del MWC es pensaran que son a la BCN del Congrés Eucaristic de l'any 52

#8 Bcn, Bcn, 16/02/2016 - 22:38

Pero si un gran número de ejecutivos acaban allí casi todas las noches, cuanta hipocresía por dios.

#8.1 pepe., andorra, 17/02/2016 - 00:43

hay q fastidiarse, y el caso es q esto me recuerda al moscon verde y billy wilder en su pelicula primera plana. Pura hipocresia, tipica de la sociedad feudal y politicamente correcta en la q nos obligan a vivir. Ni q los putexes no tuvieran derecho para anunciarse, como el español y el cole en TMB