Publicitat
Economia · 27 de Setembre de 2013. 16:24h.

El jutge imputa Serra

També l'exdirector general de Caixa Catalunya, Adolf Todó, i 52 antics membres del consell d'administració

El jutge imputa Serra

Narcís Serra, en una foto d'arxiu

El jutge Josep Maria Pijuán ha citat a declarar com a imputat l'expresident de Catalunya Caixa, Narcís Serra, així com l'exdirector general de l'entitat, Adolf Todó, i 52 membres més de l'antic consell d'administració de l'entitat bancària en una interlocutòria que s'ha conegut aquest divendres.

La investigació se centra en un presumpte delicte d'administració deslleial. En aquest sentit, s'investiguen els suposats sous "desproporcionats" que haurien cobrat membres del consell d'administració de Catalunya Caixa malgrat la seva situació econòmica. Les declaracions dels imputats començaran el proper dia 21 d'octubre.

La Fiscalia Anticorrupció de Barcelona ja va denunciar 54 membres dels antics consells d'administració de Catalunya Caixa per un delicte d'administració deslleial, a principi de mes. Entre les peticions d'imputació al jutge hi havia les de Serra i Todó.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Pablito, Barcelona, 28/09/2013 - 15:45

Ante hechos consumados es absurdo que se los lleva a declarar a los juzgados. Se los mete directamente en la cárcel confiscándoles sus partimonios hasta resarcir lo robado o mal ganado.
Lo triste es que con tantas denuncias no se haya destapado hasta ahora.

#8 Xavi, Barcelona, 28/09/2013 - 13:25

Quanta culpa tenen treballadors de Catalunya Caixa de tot el que estava passant per permetre-ho.

És fàcil dir que no sabien res però jo conec treballadors que sabien com s'estava gestionant tot i ja estava bé perquè guanyaven bons salaris. Ara que els ERO són inevitables, es manifesten. Massa tard.

#8.1 severo garcia lópez, Barcelona, 04/10/2013 - 06:29

A quien hay que pedir responsabilidades es a los responsables del BdE, la CNMV, y a la Generalitat, quien en los tiempos cuando se perpetró el expolio, tenía la tutela de las Cajas. ¿Qué clase de control y supervisión realizaron? Ahora, como siempre, se le echa el muerto al último mono.,

#7 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 27/09/2013 - 18:33

Rajoy posará en marxa el "indultatron" una màquina màgica de rentar que deixa neta e impune roba de TOTS els colors i va fen un runrun etern que sona si fa o no fa així: hoyportimañanapormihoyportimañanapormihoyportimañanapormihoyportimañanapormi ....

#6 joan, manresa, 27/09/2013 - 18:23

El Casal,18,20 h.--No estarem tant de sort,no..,jutjats ,condemnats i a tornar tots els diners..,colla de ....,(dexemu correr).Es pasajaven amb tota prepotencia,eran a la cresta de la ona..,dons coll a terra,---amb el bon sentit--,el Sr.Todó i company,varen enfonsar Caxa Manresa,l'altre Catalunya

#4 Merche, Barcelona, 27/09/2013 - 17:33

Podeu estar ben tranquils que si el condemnen a presó ja l'amnistiaràn, hahaha. Aquests si que viuen!