Publicitat
Economia · 16 de Maig de 2021. 10:00h.

El Govern va a PortAventura, però no a la Seat

Damià Calvet i Ramon Tremosa visiten el parc temàtic després de boicotejar la companyia automobilística

El Govern va a PortAventura, però no a la Seat

Els consellers de Territori i Sostenibilitat i d'Empresa i Coneixement, Damià Calvet i Ramon Tremosa així com el delegat del Govern de la Generalitat, Òscar Perishan han visitat aquest dissabte PortAventura coincidint amb la jornada d'obertura del parc temàtic, on també ha estat present l'alcalde de Vila-seca, Pere Segura i l'alcalde de Salou Pere Granados. La visita dels representants del Govern a un dels principals eixos turístics de la Costa Daurada contrasta amb l'absència de l'Executiu català a l'acte de Seat del passat mes de març.

Cap representant de la Generalitat va acudir a l'acte de la companyia automobilística a Martorell el passat 5 de març malgrat la importància que representa disposar d'una indústria d'aquestes característiques a nivell econòmic, -la fàbrica és un dels principals motors industrials de la comarca i aporta llocs de treball directes i indirectes-. Sí que van fer acte de presència el Rei Felip VI i el president espanyol, Pedro Sánchez.

La patronal Foment del Treball, va considerar "injustificable l'absència del Govern de la Generalitat en l'acte de Seat" i va exigir a l'Executiu català "que governi i abandoni la gesticulació sectària". El president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, va afirmar aleshores que l'absència del president de la Generalitat, Pere Aragonès, i del Govern de la Generalitat de Catalunya en l'acte de la Seat a Martorell amb la presència del Rei Felip VI i del president del Govern espanyol, Pedro Sánchez "no té cap justificació" i que es va "degradar el paper institucional" del Govern.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#11 Asensio, Vilaseca, 17/05/2021 - 14:03

Vienen a reír la gracia después de no dejarles abrir el pasado 27 de Marzo.
Si llego a ser el director del parque no les dejo entrar e invito a la Ayuso.

#10 bejota, bcn, 17/05/2021 - 11:47

Y LUEGO SE QUEJABA DE QUE NISSAN NO LES COMUNICARA( A LA GENERALITAT ) EL CIERRE Y QUE LOS EJECUTIVOS SE NEGARAN A IR AL PARLAMENT A DAR EXPLICACIONES.

#9 Iñigo, Palma, 17/05/2021 - 07:43

Tiene sentido que una sociedad inmadura, irresponsable e infantilizada se centré en los parques de atracciones y no en las plantas industriales. Son niños maleducados y consentidos que se creen con todos los derechos y ningún deber. El problema es que son los que mandan en el Govern y la peña les sigue votando.

#8 Eulàlia, Salou, 16/05/2021 - 19:11

Hauran anat a veure el Dragoncan...

#7 Tabarnés puro, Barcino, 16/05/2021 - 14:18

Catadisney.