Publicitat
Economia · 4 de Setembre de 2020. 15:17h.

El Govern se n'assabenta per la premsa

Aragonès diu que "estarem atents" a la fusió de la Caixa i Tremosa es mostra preocupat per les comissions que cobraran als clients

El Govern se n'assabenta per la premsa

La fusió de la Caixa i Bankia ha agafat per sorpresa a la Generalitat, que ja ha mostrat els seus recels públicament en boca de dos dels seus integrants. Tant el vicepresident i conseller d'Economia, Pere Aragonès, com el nou conseller d'empresa, Ramon Tremosa, ja han llançat diferents advertiments. La fusió entre els dos bancs tindria la seu a València i com a president no executiu a José Ignacio Goirozolgarri.

Aragonès ha manifestat que "estarem atents" a aquesta fusió i ha demanat a La Caixa que mantingui la seva "vinculació amb les entitats financeres i el teixit productiu de país". De la mateixa manera ha remarcat que l'executiu català voldria que "el màxim de seus d'entitats financeres estiguin a Catalunya".

D'altra banda ha mostrat el seu suport als treballadors d'aquestes entitats que poden tenir "un punt de preocupació" per la seva situació laboral i ha anunciat una reunió en els pròxims dies amb els dirigents d'aquests bancs. També ha reconegut que ja va ser "una mala notícia" que CaixaBank traslladés la seva seu social a València.

Per la seva banda, Ramon Tremosa ha expressat la seva preocupació per "quines comissions cobraran als clients aquests bancs si no hi ha competència? Quin marge d'aplicar als crèdits bancaris de diners que agafen gratis de el BCE?".

També ha reconegut que "m'agradaria que CaixaBank tornés a Barcelona", a més de considerar que l'entitat va marxar de la capital catalana de manera "poc edificant". "El lloc natural de La Caixa és Barcelona i treballarem perquè així sigui", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#14 manu21, Dijon france, 07/09/2020 - 15:29

Aragones nieto de franquista, hizo huir a varias empresas de cataluña con sus utopía d'independencia y cree que las empresas que salio de Cataluña deben rendirles cuentas Me pregunto en qué mundo vive esta gente pensar que las empresas van a pedir su opinión si las empresas han huido de cataluña estos no es por nada sino sólo ninguna estabilida

#13 Juan Jose García, Cunit, 07/09/2020 - 10:08

...Con la absorción de Bankia consumada,y con ambas entidades con sede en Valencia ¿Que sentido tiene el edificio
de La Caixa en Diagonal? Poco.¿Veremos un enorme rótulo colgando de la fachada?..EN VENDA.Toma pruses.

#12 Ramon, BCN, 06/09/2020 - 08:59

Mucho tendrían que cambiar las cosas en Catalunya para que CaixaBank vuelva a tener aquí su sede...lo mismo que se fue el banco, y se fueron miles de empresas por la deriva independentista, todavía se pueden ir muchas más y más grandes, así que, Sres. Aragonés y Tremosa, cuidadín, cuidadín.

#11 Xavi, Barna, 05/09/2020 - 08:20

Nadie les tiene en cuenta es un govern de fireta

#11.1 Juan Jose García, Cunit, 07/09/2020 - 10:09

Las nóminas no son de fireta...Son como si fueran de verdad.

#10 Galba, Barcelona, 05/09/2020 - 03:48

Una altre potencial "estructura d'estat" que s'allunya (encara mes). S'haurá de tornar a la Banca Pujol. Prepareu els missals!