Publicitat
Economia · 18 de Setembre de 2012. 20:12h.

El Govern prepara l'Agència Tributària pròpia

Mas signarà un acord amb les diputacions per fer efectiva la resolució "sobre el pacte fiscal"

El Govern prepara l'Agència Tributària pròpia

Ortega i Mas, amb els quatre presidents de les diputacions, en una foto d'arxiu

El president de la Generalitat, Artur Mas, presideix aquest dimecres la signatura d'un conveni marc entre l'Agència Tributària de Catalunya i les diputacions de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona.

En aquest acte es pretén "fer efectiva la resolució del Parlament sobre el pacte fiscal i, per extensió del desplegament estatutari, creant un marc de col·laboració estable que permeti el desenvolupament de la gestió tributària catalana".

Hi intervindran el conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Collell; els presidents de diputacions de Barcelona, Salvador Esteve; de Girona, Jaume Torramadé; de Lleida, Joan Reñé, i de Tarragona, Josep Poblet, i el president Mas.

També hi seran presents la vicepresidenta Joana Ortega; el portaveu del Govern i secretari  general de la Presidència, Francesc Homs, i el secretari de Govern, Germà Gordó.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#4 Taxman, Barcelona, 19/09/2012 - 09:40

Aquest conveni no té pràcticament contingut excepte que transfereix competències de les Diputacions a l'Estat, just el contrari del que es diu. La Generalitat assumeix la recaptació en via executiva de les Diputacions però al mateix temps, la Generalitat la te cedida a l'Estat.

#3 Cesc, BCN, 19/09/2012 - 08:51

Quina vergonya firmar res amb les diputacions, quan el que volem és justament eliminar tot vincle administratiu i polític amb l'estat espanyol.

#2 spanish, Madrdi, 19/09/2012 - 05:53

con las diputaciones ? pero si son el estado en las provincias quien coño va a firamr ?

#1 Mohammed Abdullah, Ceuta (España), 18/09/2012 - 21:25

Entiendo que estará preparano dicha Agencia Tributaria en el marco de un Estado secesionado, porque si hay algo que con este proceso secesionista ha quedado completamente ya fuera de lugar es el pacto fiscal o cualquier otro desarrollo de autogobierno.

#1.1 Perot, València, 19/09/2012 - 01:12

Mohamed, un amic meu marroquí que té uns 55 anys i fa uns 25 o 30 que viu a Catalunya i parla perfecte català em va comentar que els ceutís i melillencs d'origen marroquí o bereber son els més radicals espanyolistes i anti inmigració marroquina...Nosaltres en canvi no volem ser una colònia..

#1.2 Pere Pau, Barna, 19/09/2012 - 08:38

Podeu estar tranquils que nosaltres no tenim cap intenció de colonitzar-vos, ara ja posats potser que analitzéssiu bé la vostra situació actual, perquè em sembla que no en sou conscients que ja ho sou una colonia