Publicitat
Economia · 21 d'Octubre de 2011. 17:52h.

El Govern potenciarà la marca "Catalunya" en turisme

El Parlament aprova una moció amb el vot en contra de PPC i Ciutadans

El Govern potenciarà la marca "Catalunya" en turisme

Una imatge del ple durant la sessió (foto: Job Vermeulen)

El ple del Parlament ha aprovat part d'una moció d’ERC sobre la política de turisme. Per unanimitat ha acordat instar el Govern a crear la taula del turisme com a òrgan permanent de participació del sector, i, amb el suport de tots els grups menys el PPC, a potenciar la marca Catalunya com a “destinació turística nacional”, amb la cultura com a gran actiu.

Així mateix, i amb el suport de tots menys el PPC i Ciutadans, s'ha aprovat instar el Govern a continuar desenvolupant un programa d’actuacions perquè els visitants “percebin la nostra realitat de país”.

També s'ha demanat el Govern impulsar un programa per a la formació integral dels treballadors del sector per millorar-ne el coneixement i ús del català, i tornar a participar activament a la xarxa europea per un turisme sostenible i competitiu.

La petició per a la creació d’una figura impositiva sobre l’estada en empreses turístiques d’allotjament ha estat rebutjada amb els vots en contra de CiU, el PPC i Ciutadans.

La mateixa situació s'ha produït en el rebuig de d'una altra proposta sobre el desplegament de la xarxa de centres d'acollida turística, complint les obligacions pressupostàries del conveni de col·laboració 2010-1013.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#1 Pimpollo, Vic, 22/10/2011 - 17:05

Esta mañana comprando en cierto super. Frente a mí, un producto elaborado en Sevilla. A su lado, otro similar "adornado" con una señera. No he dudado a la hora de elegir entre los 2

#1.1 Marc, Barcino, 22/10/2011 - 20:52

Jo també compro productes de zones exótiques com ara la papaya o el mango. Ben fet.

#1.2 Francesc, Terrassa, 23/10/2011 - 00:52

Es nota que ets un Pimpollo...