Publicitat
Economia · 28 de Maig de 2013. 19:30h.

El Govern posa en marxa dos programes per a l'emprenedoria

"Tenen per objectiu enfortir el teixit productiu català"

La conselleria d'Empresa i Ocupació ha posat en funcionament dos programes que "tenen per objectiu enfortir el teixit productiu català per intentar contribuir a la recuperació econòmica".

Un és el Programa d'atenció a la PIME, que segons el departament, tractarà de "fomentar l'aplicació a Catalunya de les iniciatives de la Unió Europea a favor de la Petita i Mitjana Empresa".

Els empresaris trobaran en aquesta iniciativa "eines per a la innovació, la internacionalització i la capacitació". També "promoure l’adaptació del marc normatiu fent-lo més idoni a les seves especificitats així com sensibilitzar les administracions públiques sobre les mateixes".

Per la seva banda, la conselleria, de la qual és titular Felip Puig, ha anunciat la reorientació del programa Catalunya Emprèn.

Els seus objectius seran "simplificar la creació d’empreses i fer-ne l’acompanyament; suprimir barreres estructurals; fomentar l’autoemprenedoria i la reemprenedoria i facilitar la connexió entre inversors i emprenedors".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 BEJOTA, bcn, 11/06/2013 - 18:05

Ludger Fretzen: 'Volkswagen-Audi abandonaría Cataluña en caso de secesión'La filial de Volkswagen-Audi en España comercializa, además, los vehículos Skoda. En 2011 vendieron 127.315 vehículos y es el grupo automovilístico que más vende en España.

#1 BEJOTA, bcn, 29/05/2013 - 13:41

El juez fija el agujero de Spanair en 519 millones.
Esperemos que alguien nos libre de una hipotética Cataluña independiente con esta gente.