Publicitat
Economia · 19 de Desembre de 2013. 18:58h.

El Govern perdrà uns 15 milions pel recurs del PPC

Mas-Colell diu que deixarà d'ingressar aquests diners "pel retard en l'aprovació dels Pressupostos"

El Govern perdrà uns 15 milions pel recurs del PPC

Mas-Colell, en una foto d'arxiu

El conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, ha assenyalat que "el Govern deixarà d'ingressar entre 10 i 15 milions d'euros pel retard en l'aprovació dels Pressupostos per al 2014, provocat pel PPC". Els populars han enviat els comptes de la Generalitat al Consell de Garanties Estatutàries, la qual cosa ha paralitzat la seva aprovació.

Mas-Colell ha indicat, en declaracions a Catalunya Ràdio, pel que fa a l'objectiu del dèficit per a l'any 2013, que "no es complirà exactament, però ens hi acostarem".

Segons el conseller, els 873 milions d'euros procedents del Fons de Liquiditat Autonòmica (FLA) "permetran acabar l'any relativament bé amb els pagaments als proveïdors". "Podrem pagar la paga normal als treballadors públics abans de Nadal, com era tradició", ha augurat.

El responsable de les finances de la Generalitat ha afegit que "hem descartat les vendes massives d'habitatges de protecció oficial, tenim una política de venda d'edificis i quan tinguem un programa de concessions l'anunciarem".

Mas-Colell ha recordat que la reclamació de la disposició addicional tercera "no desapareixerà mai de la taula" de negociació amb l'Estat. "Ningú no sap qui és el misteriós grups d'experts que fa les balances per compte de l'Estat", ha indicat el conseller, en relació a la intenció del ministeri d'Hisenda de presentar unes balances fiscals a principis de l'any que ve.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 FGR, Barcelona, Espanya, 21/12/2013 - 17:54

Sí, quinze milions que es quedaran a les butxaques dels ciutadans. Total, el Govern ho vol per gastar-se'ls en ambaixades, consultes i propaganda identitària .... millor que el tinguin seus legítims propietaris

#6 BEJOTA, BCN, 20/12/2013 - 17:38

SR. MAS:QUANS MILIONS S'HAN PERDUT PER NO TENIR PRESSUPOSTOS DURANT TOT UN ANY?

#5 Pedro, Barcelona, 20/12/2013 - 08:31

Perdonen mi ignorancia pero no entiendo que tiene que ver el que no se aprueben los presupuestos para perder ingresos, hemos estado un año sin presupuestos, un presupuesto es una descripción de los gastos e ingresos presumibles.
Y para contar el déficit fiscal seguro que se da el verdadero.

#4 joan, barna, 19/12/2013 - 20:23

Son tots uns inutils, els unis i els altres..quin fàstic de politics que tenim..

#2 Kropotkin, Vic, 19/12/2013 - 19:39

Si aún funcionase lo del Palau, esto lo sacaban de dos dias. Una adjudicación y listos. Lastima que les pillaran, ¿no? Jua, jua, jua,...