Publicitat
Economia · 5 de Març de 2012. 10:35h.

El Govern negocia la construcció de dos "resorts turístics" més

Mena explica que, a banda de l'Eurovegas, hi ha un projecte xinès i un altre de caràcter intern

El Govern negocia la construcció de dos "resorts turístics" més

Mena, en una foto d'arxiu

El conseller d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, ha afirmat que el Govern està immers en tres processos de negociació de grans complexos de "resorts turístics". En declaracions a Els matins de TV3, a part de l'Eurovegas, ha reconegut que n'hi hauria un altre de xinès i un tercer, que ha definit com “una inversió de caràcter intern”.

Mena, que no ha volgut aprofundir en la informació perquè “la discreció” és important perquè arribin a bon port, només ha avançat que en el cas del projecte xinès la Generalitat “porta més avantatge” que en el cas de l'Eurovegas, en què Madrid fa més temps que hi treballa.

En aquest sentit, ha explicat que es tractaria d'una oferta de caràcter familiar “amb un toc xinès” i que els han convidat a visitar les seves instal·lacions a la Xina. “Podrem explicar més coses d'aquí a un mes”, ha avançat Mena, que ha afirmat que a diferència de l'Eurovegas, els inversors xinesos són “més lents”.

Pel que fa a l'Eurovegas, Mena ha defensat el projecte tot assegurant que pot arribar a oferir 100.000 llocs de treball “en dues dècades” i ha subratllat que més que Eurovegas hauria de rebre el nom de “EuroFlorida”, perquè es tracta més d'un complex turístic, ja que el 95% de la superfície “no té res a veure amb Las Vegas ni amb el joc, sinó amb les convencions”.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#6 anticonvergent, Cat, 05/03/2012 - 19:08

Quin fàstic de govern.

#5 Ramon, Barcelona, 05/03/2012 - 16:06

Guaita quina mena de xinès més simpàtic, un que es diu Francesc Xavier, com el que els vam enviar per colonitzar-los... però el que no entenc és perquè collons han hagut d'esperar 500 anys per tornar-nos-lo.

#4 Javi, Barcelona, 05/03/2012 - 14:40

La Generalitat negocia otro proyecto tipo Eurovegas Capital chino pero tranquis: "Conocen bien Cataluña y son aficionados al Barça". Me parto. ¡Cómo se puede ser tan inútiles!

#2 Lolamento, Baix, 05/03/2012 - 12:59

Turismo= gasto de agua que no tenemos, desperfectos visuales y territoriales, destruccion ecosistema, trabajo para extranjeros, eclosion e transportespublicos y sanidad, colapso en vias.
imposibilidad de explotacion agraria (pero ya tienen a marruecos).En fin CiU s'omplira les butxaques i nos 0

#1 Carles, Sant Just, 05/03/2012 - 11:52

El Sr. ESADE MENA, tiene narices. El prometedor de empleo, se está convirtiendo en el mayor destructor de empleo. Por cierto, porque no nos explica como lleva su mujer los despidos de YAMAHA, en el despacho BAKER-MCKENZIE, del cual salió la actual Secretaria de desempleo, Esther Sanchez Torres.