Publicitat
Economia · 30 de Març de 2013. 11:57h.

El Govern gasta 34 milions en lloguers només a Barcelona

El PPC ho troba "un autèntic disbarat"

El Govern gasta 34 milions en lloguers només a Barcelona

Millo

El portaveu del PPC, Enric Millo, ha criticat "la milionària despesa de la Generalitat en lloguers d’edificis i locals a la ciutat de Barcelona". En una resposta parlamentària del departament d’Economia, s’especifica que la Generalitat es va gastar l’any passat més de 34 milions d’euros –sense IVA- en concepte de lloguers, i aquesta dada correspon només a la capital catalana. “En la situació econòmica actual, aquestes xifres són un autèntic disbarat”, ha sentenciat el portaveu.
 
Millo ha instat el Govern a “posar ordre” en la gestió dels recursos i el Patrimoni de la Generalitat, especialment tenint en compte que “coneixem aquesta dada al mateix temps que sabem que el Govern està posant a la venda lots d’immobles”.

“Està quedant en evidència la ineficiència i el descontrol del Govern en la gestió del patrimoni”, ha assegurat. En aquest sentit ha exigit al Govern, i concretament al departament d’Economia, "que no faci pagar la seva erràtica gestió i el descontrol econòmic i financer a tots els catalans”.
 

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 BEJOTA, bcn, 04/04/2013 - 18:55

Una Generalitat en fallida total
L'altre factor són els immensos pagaments que estan a un punt de caure, en poquíssim dies, sobre la Generalitat. Atès que, repeteixo, l'única font possible de diners és l'Estat.'

#6 Pep, Barcelona, 03/04/2013 - 17:07

El encabezado y lo que dice el artículo, no parecen encajar. ¿El PPC gastó 34 mil./ € o la Generalitat? Esta bien lo de introducir noticias por doquier, pero al menos, ¡leánlas!

#4 pupa, bcn, 01/04/2013 - 16:55

O potser no. Molt millor tancar serveis i dependències. Si tanquem la barraca, s'acaba el dèficit i la despesa. I si t'han de transplantar un ronyó, doncs te'n vas a Salamanca.

#3 pupa, bcn, 01/04/2013 - 16:53

A vuere, senyor Millo: si el Govern ven edificis per falta de liquiditat, i al seu criteri no es poden pagar lloguers a Barcelona, què proposa com a alternativa? Que els funcionaris ocupin plaça Catalunya amb portàtils, i traslladem les escoles a alguna plaça de braus? Ahh, que vinguem a casa seva..

#2 ninas, barcelona, 30/03/2013 - 21:06

En que quedem, si venen perquè venen, i si es paga el lloger perquè es paga ??? aquest del PPC no saben on fer pipi si dins o fòra, APA aneu amb l'Espanya que aquests es gasten els diners com els que estan sortin constantment a la TELE. No pensareu que faran el seu treball al carrer, com les vagues