Publicitat
Economia · 28 de Juliol de 2017. 22:35h.

El Govern espanyol rescata les radials de Madrid

L'Executiu central preveu tornar a privatitzar-les durant el 2018

El Govern espanyol rescata les radials de Madrid

Imatge d'una de les autopistes de Madrid

El Consell de Ministres ha aprovat aquest divendres el conveni perquè la Societat Estatal d'Infraestructures Terrestres (Seittsa), empresa de titularitat pública, gestioni les nou autopistes de peatge de Madrid que actualment es troben en fallida. El Tribunal de Comptes ha calculat que aquesta operació podria constar-li a l'Estat 3.700 milions d'euros.

La intenció del Govern espanyol, segons han assegurat el Ministeri de Foment a Efe, és tornar a licitar i privatitzar les vies a finals del 2018. D'aquesta manera, l'Executiu central vol que el rescat de les autopistes tingui “el mínim impacte en les arques públiques”, segons Efe.

El conveni de gestió atribueix a Seittsa l'explotació, la conservació i el manteniment de les nou autopistes de peatge, alhora que prepara el procés per tornar a licitar-les i que tornin a passar a mans privades.

 

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Busilis, Barcelona, 30/07/2017 - 13:37

Només 3 comentaris a aquesta notícia???
Ah! preferim comentar les declaracions d'Anna Gabriel contra Rabell. Ves per on. (21 comentaris)

#3 ||*||, Bcn, 29/07/2017 - 12:16

Ningú per defensar aquest rescat "que pagamos entre todos" a autopistes inútils ? Cosa rara. Quans pobres s'hauria pogut ajudar, Quans immigrants s'hauria pogut acollir !

#2 JUANICO, Barcelona, 29/07/2017 - 11:25

Nada nuevo bajo el sol madrileño.

60.000 para las entidades financueras, pobrecillas, ya ni me acuerdo para el pobre Flirentino y su operación castor, 4.000 paea no se qué empresa de la radiales ...

Madrid me saquea !!!, y a vosotros también, pardillos extremistas nacionalistas españoles todos.

#1 Karhu, Bcn, 29/07/2017 - 02:00

Rapid que els indepes pagukn les urnes, pero les radials privades les paga tora espanya, i a corre a votsrlos de nou. Aqui no direu: que paguin els peperos madrilenys no?? Hipocrites!!!! El proces estava al programa electoral, rescatar aytopistes No! A vere si sabeu quina critiqueu i quina aplaudiu: i despres de rescatades regalades al privat de no