Publicitat
Economia · 20 d'Octubre de 2011. 11:03h.

El Govern dubta de "la voluntat" de l'executiu espanyol amb el corredor

"Hi ha infraestructures que haurien d’estar en execució, algunes d’elles en servei i en aquests moments no hi són”

El Govern dubta de "la voluntat" de l'executiu espanyol amb el corredor

El director general de Transports i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Ricard Font

El director general de Transports i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Ricard Font, ha dit que manté “tots els dubtes davant una obra tan important, sobre quina serà la voluntat política del Govern”.

En declaracions a Com Ràdio, ha apuntat que hi ha “infraestructures compromeses que formen part del corredor del mediterrani que haurien d’estar pràcticament en execució, algunes d’elles en servei i en aquests moments no hi són”.

El director general de Transports també ha garantit que la Generalitat vetllarà per integrar les comarques d’interior als beneficis del futur eix de transport de mercaderies.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#9 Josep Ma., Terrassa, 21/10/2011 - 09:37

Sempre que llegeixo o sento noticies vers les intencions dels governs espanyols i les seves promeses, em ve a la memòria aquella cançó italiana dels anys 70 que deia: "Parole, parole, paroleeeeeee .........." (Paraules, paraules, paraules ..." que se les emporta el vent.

#7 Pep Canosa, La Baronia de Rialb, 20/10/2011 - 17:34

Algú sap per on passa el corredor centarl en el seu tram Saragossa-Tarragona ?
O fà per Lleida...., o per Quinto, La Puebla, Caspe, Faió, Reus i fins a Tarragona ?

#6 ccc, bcn, 20/10/2011 - 14:39

el dia de l'enterrament tothom parla be del mort, el dia del neixement tots els bebes son guapos, els nacionalistes catalans no poden celebrar ni cinc minuts, no poden reconèixer ni un segon q les coses estàn be. S'han de guanyar la vida generant odi i resentiment

#5 jajajjaaaaa, barcelona, 20/10/2011 - 14:26

Anda que , en 2003 votaron a ffavor de los presupestos generales de l estado de Aznar , que solo incluia el corredor central...ya no se acuerdan ? y ahora lo han descubierto manda guevos esta burguesia

#4 Xipolleig, Barcelona, 20/10/2011 - 14:26

Pepe, ja sé que el conveteixes en el portaveu dels " oprimits ",des d'Andorra,on segur que amb els teus impostos participes de l'estat de benestar dels teus compatriotes.
Aquí qui ha parlat de gens és aquest senyor que gustosament defenses.Qui és xenòfob ?.Recorda qui defensava Hitler el 36.